Адът след кървавата баня

Пребиха зверски Венци Бузов-Хикса от Сандански, който е син на собственичката на заведение в курортния град Валя Бузова, пише struma.bg.

Екшънът е станал миналата нощ в заведението, стопанисвано от майка му, “Айсберг”. Около 19:30 ч. той се спречкал с компания предимно от момчета роми, с които били и няколко българки. Ядосан от факта, че момичетата са в компанията на роми, Хикса подхвърлил язвителна реплика към девойките, напрежението бързо ескалирало и прераснало в бой. След схватката Венцислав Бузов се озовал в спешното в курортния град.

След направените му медицински изследвания и скенер на главата станало ясно, че е с три счупени предни зъба и нос. Насочен е към друго лечебно заведение. Цялата компания е закарана на разпит в полицията, за да дадат показания по случая, след което са освободени. По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда.

Наскоро роми заклаха мъж във влак до Вакарел отново заради направена забележка за непристойно поведение.Скоро и жертви ще се изкарат! Само вижте как ромите убийци от Вакарел наклеветиха мъжа, когото заклаха38-годишният ром, задържан за убийството на 50-годишен мъж във влака Пловдив – София, се издържал с …Nov 21 2018bulmedia.net

Коментари

loading...