Слави Трифонов Мая Манолова

Слави Трифонов няма да подкрепи Мая Манолова на изборите за кмет на София през есента, твърди вестник „Уикенд“, цитиран от агенция Блиц.

Въпреки че доскоро омбудсманката и шоуменът работеха в комбина и имаха куп съвместни инициативи, между тях внезапно е настъпило охлаждане на отношенията. Двамата дори били скарани и не си говорили, твърди източник от политическите среди.

Манолова ще обяви на 4 септември кандидатурата си като кандидат за кмет на София. Тп ще е независима, като идеята й е да бъде подкреена от БСП, партията на Кунева – ДБГ, и новоучреденото движение на Слави Тридонов. В последния момент обаче Дългият отказал да си сътрудничи с нея.

Слави Трифонов ще търси знакова победа, с Мая Манолова вече работиха заедно по референдумаТатяна Буруджиева е доцент по политически комуикации и доктор по социология. Преподава политология в…Aug 12 2019bulmedia.net

Шоуменът без обяснение спрял да общува с Манолова и директно й заявил, че няма никакво намерение да я прави кмет на София. „Между двамата се появи напрежение кой да е новият месия.

Явно у Слави се появи завист към Манолова и не му се ще тя да си прави кампанията на негов гръб“, обясняват политически анализатори.

Мая Манолова води с 5% на Фандъкова за кмет на СофияМая Манолова ще има 5% преднина пред Йорданка Фандъкова, ако се кандидатира за кмет на София. На пър…Aug 14 2019bulmedia.net

Коментари