Рашидов Борисов

Председателят на Комисията по култура в НС и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов коментира пред БНТ вярата си, че Борисов е разумен като Доган и не изключва в даден момент премиерът да се оттегли като официален лидер на ГЕРБ, съобщава news.bg .“Чувам го напоследък хвърля едни хубави изречения – път на младостта, явно той е разумен човек, ще намери границата, за да може като Доган в един момент – да има влиянието, но да може по един елегантен начин да подготвя кадри“, обясни Рашидов.

„Аз мисля, че е достатъчно умен и разбира, че има смяна на поколенията“, добави той на въпрос, дали Борисов може да се оттегли след трети мандат.

След повече от 25 години Вежди Рашидов разкри истината за МултигрупВече не ме вълнуват ударите под кръста. Предстои да съдя хора за клеветите,които говорят за мен. Нап…Jun 12 2017bulmedia.net

Рашидов обясни, че Доган се е отдръпнал навреме и е оставил едни по-младихора да въртят колелото, но без да го изпуска, защото все пак то е негово. „Смятам, че той е разумен и ще влезе в тази схема“, допълни депутатът от ГЕРБ.

Бойко е уникален случай и ще остане в историята. Лично аз го познавам от много години, той порасна много бързо, стана голям политик и държавник, коментира Рашидов.

Според него, премиерът има природен талант дяа работи на една вълна с хората и затова е така обичан. Хората го разбират, на една вълна са. Наблюдавал съм го в уникални ситуации, не искам да го хваля, но той е историческа личност.

Относно Цветан Цветанов, Рашидов обясни, че трябвало малко да спре с апартаментите. Незаменими хора няма, имал съм проблеми с Цветанов, не сме си говорили с години, когато бях министър.

„Партията е на премиера Борисов, той я изгради и той е лидерът. Все едно чирак да вземе решение, а хората понякога с любов се женят и в един момент се разделят. Така е в семейството и партията е семейство“, обясни той.

„Цветанов бе организиран човек, не може до вчера да го е имало и всички да са сервилни, а днес все едно не съществува. Не бих се месил в партията, но не мога ли да стисна ръката на човек, с когото сме работили години“, коментира Рашидов.

Борисов забърка нов миш-маш на Балканите, този път обиди Зоран ЗаевПремиерът Зоран Заев заяви, че ще реагира на българския премиер Бойко Борисов, който във вторник на …Jul 11 2019bulmedia.net

Коментари