петък, юли 19, 2024

Премиерът влязъл в ролята на ДНСК

Всичко, което става в околната среда на България и начинът, по който се управлява страната, е унищожение на държавните системи за управление.

Това заяви пред bTV социалистът Костадин Паскалев.

Абсурдно е да няма екооценка за пътека в Рила, подчерта той.

Премиерът сме го виждали във всякакви роли – като полицай, като шофьор на собствения си автомобил, а сега го виждаме и в ролята на ДНСК, допълни Паскалев.

На въпрос какво ще стане от тук нататък с петъка в Рила, социалистът изтъкна, че има господ в лицето а Бойко Борисов, който решава това.

По думите му сме майстори да говорим за използването на големи средства, но когато стане дума за общински улици, тогава нямаме пари.

Във връзка с подпорната стена на „Алепу“, Костадин Паскалев заяви, че у нас тези проекти се правят, за да се пригоди инвеститорски интерес към законодателния.

Той е на мнение, че трябва да се промени закона. Паскалев критикува, че по време на това управление този проект започва да се изгражда, като при същото управление то изведнъж става къщичка за птици.

Социалисът смята, че строителите и инветиторите на „Алепу“ имат основание да съдят държавата за подобно поведение.

По отношение на избора на нов председател на БСП, Паскалев заяви, че ако основната интрига е между Корнелия Нинова и Кирил Добрев, това няма да доведе до нищо добро.

Според него кандидатите трябва да говорят за проблемите на България и да предлагат решения за тях.

На въпрос дали ще се включи в битка за лидер на червените, той беше лаконичен като заяви, че предполага, че няма да участва.

По думите му Корнелия Нинова ще запази председателското си място.

Източник: News.BG

Коментари

error: Съдържанието е защитено!