В мрежата ври и кипи заради гнусната постъпка на тумба нагли и изгладнели роми, които без капчица свян грабят храна от гробището. На вчерашната Архангелова Задушница стотици хиляди българи почетоха паметта на починалите си близки. Оставената по гробовете храна притегли като магнит изгладнелите роми, съобщава агенция „Блиц“.
„На Задушница 03.11.2018! Не е в София, а в друг български град, но това е без значение, извод всеки да направи сам…”, написа във Фейсбук групата „Забелязано в София” млада дама и постна скандален клип от гробищата. На кадрите се виждат десетки роми, които като орки скачат от гроб на гроб и чевръсто прибират в торбите си храната, която е оставена за покойниците. Според читател на БЛИЦ, кадрите са заснети в Сливен.Брутално: Роми се опитаха да убият възрастен дядо заради 120 леваРоми пребиха жестоко и ограбиха 82-годишен дядо в град Славяново. Те влезли в дома му и той се опита…Oct 22 2018bulmedia.net

Мургавите нападатели са от всякаква възраст, виждат се дори и малки дечица с ранички на гърба, водени за ръка от невръстните си майки.
„Гадни долни имбецили и атеисти. Същото е и на Централните софийски гробища. Оставих по две запалени свещи и по една цигара на два гроба и отивам на майка ми на гроба. След 30-тина минути се връщам и няма и помен ни от свещи, ни от цигари, нито от оставеното… и всичко това в 8.30 – 9.00 сутринта. Няма оправия”, отбелязва с разочарование столичанка.
„Баси хуните, отвратена съм, няма свян за тях…”. Орки! Горките ни деца, ако останат тук в България!!!”, гласят само малка част от коментарите под поста.
Подобно видео бе разпространено и от млад мъж от Монтана.
„Предварително се извинявам за кадрите, който не иска, да не гледа но това което се случва не е нормално!

Всеки един от нас е отишъл да почете родител, близък или приятел!
Всеки един от нас е отишъл там със скръб и тъга в очите, а какво се случва обикаля голяма група от близката „махала“ и се разпръсва из целия гробищен парк някой от тях дори дърпаха пликовете на възрастни жени, които плачеха!!!
Това нормално ли е?
Говорих с охранителните, които също са млади момчета и казаха, че се опитват да ги удържат от обяд и просто вече не успяват, а ако не ги пуснат, нощес чупят надгробните плочи!!! Съжалявам отново за грозните кадри
03.11.2018г. 15.00 часа”, пише той в коментара си към клипа.
Голяма част от фейсбук потребителите са категорични, че за да спрат тези и подобни безчинства, на които ставаме свидетели ежедневно, трябват действия, а не само думи.

Започна се! С бой и стрелба беснеещи роми бяха усмирени в Мъглиж от полиция и жандармерияОколо 18:00 часа вчера служители на ОДМВР – Стара Загора и Дирекция „Жандармерия“ са започнали специ…Oct 29 2018bulmedia.net

Коментари

loading...