петък, февруари 23, 2024

От АПИ обявиха за временно затруднение продажбата на е-винетки

Агенция „Пътна инфраструктура“ съобщи за временно затруднение продажбата на електронни винетки.

В момента електронни винетки може да се купят само от сайта bgtoll.bg, от мобилното приложение BGTOLL, от терминалите за самотаксуване и на гишетата по основните гранични контролно-пропускателни пунктове – ГКПП „Калотина“, ГКПП „Капитан Андреево“, ГКПП „Кулата“, Дунав мост – Русе, Дунав мост – Видин, ГКПП „Силистра“, ГКПП „Станке Лисичково“ и ГКПП „Илинден“, отбелязват от агенцията.

Работи се по отстраняването на затрудненията в продажбата на електронни винетки в търговската мрежа на партньорите на Агенция „Пътна инфраструктура“ – националните доставчици на услуги. Временно е затруднена покупката на е-винетки от сайтовете www.vinetki.bg, www.tollpass.bg, www.digitoll.bg, www.telenor.bg, www.A1.bg, както и на каса в мрежата на мобилния оператор А1, Български пощи, Easy Pay и в бензиностанциите „Лукойл“, „Еко“, „Петрол“ и ОМВ, а също чрез терминалите „Cashterminal“ в мрежата на „Интеркапитал груп“.

Днес е последната възможност за покупка на седмична електронна винетка за камионите и автобусите над 3,5 тона, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

Източник: News.BG

Коментари

error: Съдържанието е защитено!