Истинска трагедия сполетя лошото момче на театъра Иван Ласкин – в средата на август е починал неговият баща Славчо. 70-годишният инженер издъхна след кратко боледуване, съобщава агенция „Блиц“.
До последно двамата с Иван не поддържаха близка връзка, което бе една от мъките в живота на Васко да Гама, поясниха източниците ни, пише седмичникът „Уикенд“.
Според информацията майката и бащата на Иван Ласкин са работили в Испания допреди 1989 г., като татко му Славчо бил на щат в българското посолство в Мадрид.Ефирът прегря до червено: Иван Ласкин сравни Никол Станкулова с какаду с букли и поиска да се върне в казарматаИзвестният актьор Иван Ласкин е познат на публиката като човек, който директно казва това, което мис…Mar 13 2018bulmedia.net

И двамата са инженери, но след промените се развеждат и майката, която е арменка, остава на работа на Иберийския полуостров, докато баща му се връща у нас.
„След развода им, Иван е отгледан от бабите си. Оттогава отношенията му със Славчо охладняват и такива останаха до последно. Въпреки раздялата обаче актьорът е буквално съсипан от смъртта на татко си. Изпадна в депресия, която го отдалечи от близки и приятели”, обяснили информатори на изданието. Почерненият артист изрично настоял да се мълчи за ужаса, затова и за смъртта на Славчо Ласкин не се чуло извън най-тесния му приятелски кръг.Иван Ласкин довърши влюбените гълъбчета Росен и Деси! Актьорът се изгаври брутално със звездната двойкаАктьорът Иван Ласкин отново не успя да сдържи хапливия си език. Повод за поредния му провокативен ко…Dec 1 2017bulmedia.net

Коментари