Нашите славни граничари постигнаха нулева нелегална миграция, горд Борисов

Само за последните три дни имаме 323 предотвратени опита за влизане на нелегални мигранти в България. С това се похвали премиерът в оставка Бойко Борисов във връзка със залавянето на нелегалните мигранти край Вакарел.

„Ние имаме нулева допусната нелегална миграция, с огромни усилия постигната на нашите славни граничари. Натискът е страховит, нападат отвсякъде – от Гърция и Турция. Нека утре тези, които правят служебното правителство да имат едно наум, че хората в другите държави много внимават в нашите изказвания, когато ги молим за помощ, когато ти трябват. Тогава си спомнят за едни такива думи – мекерето на тоя, на оня. Само трябва да дойдат и ги попитайте какво става по границите, защото вие и това забравихте“, категоричен бе Борисов.

В запитване на журналистите защо е в складовата база на летище София заедно със здравния министър проф. Костадин Ангелов, Борисов обясни: „Нека да се подготвят всички да станат готови. Чакахме да стане 10.30 ч. да се събудят, защото 9.30 рано им било. Аз като ставам в 06:00 ч., 9.30 ми е средата на деня. Не обядвам даже, който ме познава“.

Източник: News.BG

Коментари

error: Съдържанието е защитено!