ангелкова

Министърът на туризма заяви, че ще има санкция за всеки, паркирал на пясъка

Николина Ангелкова е на ход – дали министърът на туризма ще се самосезира и наложи глоба на тези тарикати, паркирали на метри от морето на ММЦ „Приморско“? Или заканите ѝ остават само бръщолевене пред медиите, пише lupa.bg.

Това „паркомясто” на плажа пред ММЦ „Приморско” изглежда е резервирано само за скъпарски возила. Миналата седмица „Флагман” алармира за скъпарски рейндж роувър, спрял върху пясъка, днес читатели отново изпратиха снимка… от същото място. Този път на забраненото място е паркирало бяло ауди Q7 с пловдивска регистрация РВ 08 78 СТ плюс още няколко автомобила, които обаче остават анонимни.

Ангелкова иска повече пари за реклама на туризма ниМинистърът на туризма Николина Ангелкова вече мисли за годишната програма за националната туристичес…Jul 24 2019bulmedia.net

Собственикът на возилото изглежда е преценил, че 4х4 задвижването му може да се справи с пясъка и е оставил автомобила си на метри от морето, за удобство, въпреки че в района има паркинг, където реално може да се паркира.

ОСВЕН НЕГО ОБАЧЕ НА ПЯСЪКА ИМА И ДРУГИ ПЛАЖНИ ЕНТУСИАСТИ, РЕШИЛИ ДА СПЕСТЯТ НЯКОЙ ДРУГ МЕТЪР ВЪРВЕНЕ ДО МОРЕТО, ТЪЙ КАТО ЛЯТОТО ВЕЧЕ БАВНО, НО СИГУРНО СИ ОТИВА.

Наскоро обаче Николина Ангелкова се закани, че за всеки, паркирал върху пясъчните ивици на българското Черноморие водач, е предвидена солидна глоба. При първият по-сериозно отразен в медиите такъв случай, дори концесионерът на плажа може получи глоба, задето го е пуснал да мине през бариерата.

Сега остава да видим какво ще предприема Ангелкова…

Скандално: Министър Ангелкова хариза плажа Китен на кумеца на Жоро ИлиевПреди броени дни с решение №548 на Министерския съвет Борислав Желязков, кумец на боса на ВИС 2 Жоро…Sep 1 2018bulmedia.net

Коментари