ламбо операция

По план днес трябва да бъде извършена операцията на големия български актьор Стефан Данаилов. Тазобедрената му става ще бъде сменена най-вероятно днес в бургаската болница.От болницата в Бургас с извънредна информация за състоянието на ЛамбоАктьорът Стефан Данаилов ще бъде опериран в МБАЛ „Бургасмед“. Новината бе съобщена преди минути от У…Aug 21 2019bulmedia.net

Това обявиха от ръководството на МБАЛ „Бургасмед“, където звездата от „На всеки километър“ и „Стъклен дом“ бе приета във вторник.

„Съобразявайки се със становището на консултиращите специалисти от МБАЛ „Бургасмед“, УМБАЛ „Сфоиямед“ и Военномедицинска академия, и взимайки предвид всички възможни рискове от транспортирането на пациента г-н Стефан Данаилов до София, и зачитайки неговото и на близките му желание, екипът от лекуващи и консултиращи лекари взе решение операцията да бъде извършена в МБАЛ „Бургасмед“ от екипа на проф. Андрей Йотов, началник на клиника по ортопедия и травматология на УМБАЛ „Софиямед“, заявиха от здравното заведение.

Лично собственикът на бургаската болница д-р Михаил Тиков се е върнал от почивка, за да следи лично всичко около любимеца от сцената и екрана, информира „Телеграф“.

Припомняме, че във вторник легендата на българското кино и театър постъпи по спешност в болница в Бургас. В неделя Данаилов счупил тазобедрена става при падане в апартамента си в Приморско. Не е потърсил лекарска помощ веднага, а на следващия ден, когато болките станали много силни.Племенницата на Стефан Данаилов предаде специално съобщение до хората от ЛамбоСтефан Данаилов каза да предам на хората, че е ранен партизанин. Така да го приемем. Това каза племе…Aug 21 2019bulmedia.net

Назначени са допълнителни изследвания и консултации с водещи специалисти, предвид съпътстващите заболявания на актьора. Той не е потърсил лекарска помощ веднага след инцидента в понеделник, а на следващия ден, когато болките станали нетърпими.

Коментари