понеделник, април 15, 2024

Корнелия Нинова слага още един маркер за разграничение в НС

От БСП внасят в 45-то Народно събрание Закон за възрастните хора и преизчисляване на всички пенсии. Това е едно от обещанията на социалистическата партия, а лидерът й Корнелия Нинова призовава хората да следят коя парламентарна група ще гласува.

С пост във фейсбук тя се обръща към възрастните хора и подчертава, че внасянето на двата закона е изпълнение на обещанията.

Припомняме, че законодателната активност на парламентарните групи в това Народно събрание е изключително голяма, като законопроектите са от много широк спектър. Вчера от „Изправи се! Мутри вън!“ и „Има такъв народ“ внесоха и законопроект за промяна на Закона за личната помощ. 

Още преди конституирането на 45-то Народно събрание лидерът на БСП на брифинг в централата на партията призова за единодействие срещу статуквото, като предложи мораториум върху промяната на договора на концесионера на летище София

Тя нападна обаче останалите партии – ИТН, ДБ и ИСМВ – тъй като не са подкрепили предложението на БСП за мораториум върху концесиите и назначенията на правителството. Съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов вчера обясни обаче, че „дяволът е в детайлите„.

Източник: News.BG

Коментари

error: Съдържанието е защитено!