Кирил Добрев

Да изпуснем за пореден път победата – много боли. Вложихме много енергия и усилия да спечелим. Казвам го като човек, който работи денонощно. Явно нещата не се получават. Още от първия ден, когато седнахме да говорим, казахме, че по-голям враг от ГЕРБ е ниската избирателна активност.Разследване: Оставката на Нинова е фарс, тя няма реален конкурентКорнелия Нинова е без конкуренция за лидерския пост в БСП, показа разследване на Епицентър.бг.

 

Тя дава винаги предимство на управляващите, защото партии като нашата, са изправени пред един силен административен ресурс.“ Това каза зам.-председателят на БСП Кирил Добрев в студиото на „Тази събота и неделя“ по bTV. Според Добрев първата им грешка е била още в началото на кампанията. „Всички скандали подействаха като пожарникарско одеяло.

Не дадохме шанс на хората да ни подкрепят“, коментира социалистът. Той определи казуса „Станишев“ за много сериозен. „От една страна е председател на ПЕС, но от друга страна имаме много различия. Сергей намери своето място в избираемата зона. Никой не ходи на гости на хора, на които се кара. Ще им ходите ли на гости? При него това се получи.

Благодарение на цялата кампания срещу него, той изкара преференции и извади вътрешнопартийния вот“, обясни Кирил Добрев. „Нинова е част от Националния съвет и е нормално като загубиш изборите, да подаде оставка. След всички загуби, нямаме нито една подадена оставка. Тя въвежда нов стил в политиката. Аз също нося отговорност.

Декларирах и подадох своята оставка, но ръководството на партията прецени, че единствената оставка, която трябва да се даде е тази на Корнелия Нинова като лидер“, разкри той. „Цветанов ще ми липсва.

Политическият сезон на обстрелване на трофеи е открит. Той е ясно опровержение на това, че „целта оправдава средствата“. Цветанов е много лоялен и на Борисов ще му бъде тежко“, каза още Добрев.Бойко Борисов с първи коментар след оставката на Корнелия Нинова (ВИДЕО)„Ние сме дисциплинирам член на ЕПП и нямаме колебания към позициите ни. Далеч е да кажем кой ще бъде…May 28 2019bulmedia.net

Коментари