Зверско убийство във Варна обир булевард европа

Зловещ инцидент се е случил вчера край хисарското сели Михилци в резултат на скандал и спор. Историята е завършила с 10 трупа – на 8 кози и две ярета.Мафиотска вендета: Тяло на мъж е открито в изгорял автомобил край Лиляшка могила нощесТялото на 57-годишен мъж е открито в изгорял лек автомобил в местността Лиляшка могила край град Вра…Feb 4 2019bulmedia.net

Те са собственост на животновъда Петко Райчинов, който от дълги години отглежда животни край селото. В близост до неговата ферма се намират градините на хисарския розопроизводител И.Р., съобщава агенция „Блиц“. Двамата имали стар спор заради това, че козите влизали в розовите насаждения на хисарчанина.

Вчера това се е случило за пореден път. И.Р изпаднал в състояние на афект. Животновъдът и земеделецът се скарали. Били извикани полицаи, които съставили предупредителни протоколи.

Вместо кавгата да затихне, обаче, малко след това Петко Райчинов подал сигнал в полицията. На място ченгетата от РУ-Хисар, които обходили терена, установили 10 трупа – на 8 кози и на две ярета.

Те били прегазени с кола, а в близост до лекия автомобил „Рено Лагуна“ бил и собственикът на автомобила И.Р. Той е арестуван за 24 часа. Прокуратурата ще реши дали да иска 72-часова мярка.Екзекутирани: Българско семейство брутално убито в ЮАР, вендетата е в мафиотски стил (ВИДЕО)Българин, който е подсъдим по обвинения за измами с кредитни карти, е бил екзекутиран в Южна Африка …Feb 16 2018bulmedia.net

Коментари