бензиностанция в Добрич

16-годишно момче бе наръгано късно снощи в района на хотел „Плиска“ в София, съобщи БТВ.

Още от Криминално

Сигналът за инцидента е подаден малко след 21:30 ч. в Спешна помощ, линейка е изпратена веднага. Младежът е закаран в „Пирогов“ в тежко състояние с две рани и е бил настанен в противошокова зала.

Има вероятност скандалът между пострадалото момче и опонента му да е бил на тема футбол точно преди последното дерби между Левски и ЦСКА за сезона. На близо до мястото на инцидента има клуб, в който се събират футболни запалянковци. На мястото на инцидента често ставали скандали.

Наръганото момче е било оперирано и е вече в стабилизирано състояние. Това съобщиха от Института за спешна помощ „Пирогов“ тази сутрин. Момчето е настанено за лечение и активно наблюдение в детска реанимация на болницата. Полицията е задържала извършителя. Причините за нападението се изясняват.

„В 21.37 минути получихме този сигнал през системата на 112. Веднага е насочена линейка, на 4-тата минута екипът е бил там. Установява се 16-годишно момче с две прободни рани в областта на гръдния кош, бил е в тежко състояние. Веднага е транспортиран в детска противошокова зала на „Пирогов“. Това се е случило в локалното на „Плиска”, на ъгъла с улица „Николай Коперник“. Не мога да потвърдя, че е бил намушкан с нож, може да е и някакъв друг предмет“, обясни пред Нова Катя Сунгарска, говорител на Спешна помощ.

Коментари