Каракачанов Атака плюха кораби за Военноморските сили сотиря
Красимир Каракачанов | Снимка: Министерство на отбраната

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов яхна политически бруталното убийство на дете в село Сотиря, пише lupa.bg. Починалата след изнасилване и жесток побой ненавършилата 7 години Кристин явно е подействала като катализатор за действие.

Лидерът на ВМРО обясни, че заради такива случаи трябвало скоростно да бъде приета предложената от него стратегия за маргиналните общности, съдържаща куп ограничения срещу ромската популация.

„Случаят в Сотиря показва за пореден път, че концепцията за несоциализираните общности, която предложих, трябва да бъде приета. Знам, че някои колеги се боят от Европа, но за мен сигурността на българските граждани е по-важна от намръщените физиономии на чиновниците в Брюксел.

Бог да прости загиналото дете! И най-строго наказание за виновния“, написа министърът в профила си в социалната мрежа фейсбук, където ядоса десетки потребители.

Дрешките ѝ на парцали, а тя цялата в кръв – така открил 7-годишната Кристин под мост в Сотиря дядо ѝПочиналата след изнасилване и жесток побой ненавършилата 7 години Кристин от сливенското село Сотиря…Aug 16 2019bulmedia.net

„Какво общо има убийството на едно дете с политически документи?“, възмущават се редица „последователи“ на Каракачанов.

Карбовски подпали мрежата след ужаса в Сотиря: Изродът, който отгледахтеИЗРОДЪТ, който отгледахте.Свидетели проговориха за екшъна по време на ареста на Мартин Трифонов (ВИД…Aug 16 2019bulmedia.net

Коментари