На балотажа ще разчитам на подкрепата на всички в София. Готова съм на разговори с десните партии, защото показаха, че имат прагматични и добри решения в своите програми.

Това заяви столичният кмет и кандидат за още един мандат Йорданка Фандъкова пред журналисти, след като стана ясно от екзитпол резултатите, че следващата седмица ще се яви на балотаж срещу Мая Манолова, незивисим кандидат, подкрепен от БСП.

Тя благодари от сърце на всички софиянци, които са излезли да гласуват за нея и са я подкрепили. За Фандъкова подкрепата й означава отговорност. София показа днес, че е дясна, и искам да поздравя партиите от коалиция „Демократична България“ и независимия кандидат Борис Бонев, подчерта Фандъкова.

Софиянци показаха, че имат вярна преценка и развитието на София да продължи, отбеляза градоначалникът. За нея е много важно в Столичния общински съвет да има мнозинство, което да гарантира прозрачност, откритост и да гарантира реализацията на проектите в столицата и като такова Фандъкова вижда именно групата общински съветници от ГЕРБ.

Фандъкова се надява, че на балотажа хората ще излязат да гласуват, защото изборът на кмет е важен. Тя не посочи дали това са най-трудните избори, но, според Фандъкова, всички избори са трудни, защото застава с лицето, биографията си и не се крие.

Балотаж в няколко града на местните избориНастоящият кмет на Пазарджик Тодор Попов, подкрепен от местна коалиция, е с резултат от 41,7 на сто,…Oct 28 2019bulmedia.net

Направихме много, но направихме пропуски. Направила съм си изводите и съм готова да направим промяна в работата, увери Фандъкова. Тя заяви, че е готова да излезе на дебати и не се крие от никого.

Според Фандъкова резултатите показали волята на софиянци, тяхната воля, интелигентност и прагматизъм, защото изборите за местна власт са конкретни решения за града, а не общи приказки.
София остава на балотажСофия остава на балотаж като 35.4% подкрепа е събрала Йорданка Фандъкова за своя четвърти мандат. Ка…Oct 28 2019bulmedia.net

Коментари