Зверско убийство във Варна обир булевард европа

Само няколко часа след крупния обир на банков клон на столичния булевард „Европа“ единият от бандитите е заловен. В него били открити 60 000 лв. – неговия дял от задигнатите общо 185 000 лв., съобщава „Телеграф“.

Издирват се под дърво и камък другите му двама съучастници.

Тримата бандити проучвали предварително работата на банковия клон, който се намира в сградата на голям хипермаркет. Издебнали докато касиерката излиза в обедна почивка и нахлули, разкриват разследващи.

Само за три минути проникнали в незаключения трезор, взели плика с пачките и избягали. Придвижвали се с „Опел Астра“, която малко по-късно беше открита опожарена в село Мрамор.

Камерите в обекта заснели дръзкото претъпление. Така станало ясно, че въпросната служителка отишла да си отдъхне без въобще да заключи банковия клон.

Така на практика обирджиите проникнали без да чупят или отключват нищо. Единственото, което ги забавило с минута, е да видят къде е торбата с парите.

По горещи следи полицаите влезли в дирите на извършителите и около 19 ч. един от тях бил арестуван.

Мъжът не е криминално проявен и за първи път влиза в полезрението на МВР.
Откраднаха 185 000 лв. от банков клон в СофияБанков офис е обран в София посред бял ден. Откраднати са 185 000 лв., съобщи bTV. Офисът се намира …Oct 5 2019bulmedia.net

Коментари