И Марешки отваря листите си за граждани, искащи да стават депутати

Лидерът на „Воля“ и зам.-председател на НС Веселин Марешки обяви, че отваря кандидат-депутатските листи на партията за гражданска квота.

В момента ръководството на „Воля“ прави подбор сред членовете на партията.

„Смятам, че ще направим силен и конкурентен отбор. Но понеже много ми пишат с въпроса дали в листите на „Воля“ ще има гражданска квота, отговарям веднага: Бих разгледал предложения за професионалисти, уважавани личности, независимо дали от голям или малък град. „Воля“ винаги е била отворена към хора, които имат качества и искат да се докажат и в служба на народа“, пояснява Марешки.

Той е поставил и краен срок за представяне на кандидатурите 15 февруари.

„Ние не гледаме дали някой е партиен член или не. Важното е да споделя нашите цели и ценности, да е мотивиран, да е родолюбец, честен и почтен човек, доказал се в живота и спечелил уважението на своите съграждани. Имаме много такива хора при нас. Всеки такъв е добре дошъл, за да се преборим заедно за един по-добър и щастлив живот за всеки българин“, допълва още Марешки.

По думите му, предложенията на „Воля“ за безплатни лекарства за пенсионери над 65г. и деца до 18г., които ходят на училище, както и изграждане на държавна верига бензиностанции, привличат стотици хиляди българи, защото са конкретни и бързо изпълними.

Само за проекта за лекарствата за два месеца са се подписали в подкрепа над 200 000 души.

„Безплатните лекарства даже е закъсняла мярка, трябва час по-скоро да се въведе. А цените на горивата определят всички останали цени и естествено, ако са надути, бъркат дълбоко в джоба на всеки българин“, поясни Марешки и гарантира, че „Воля“ ще ги стартира веднага, ако получи нужната подкрепа на предстоящите избори.

Източник: News.BG

Коментари

error: Съдържанието е защитено!