Издирваният за убийство кандидат-депутат Христо Кацаров е открит мъртъв, съобщават Би Ти Ви и Нова. Вероятно става дума за самоубийство.

Мъжът е издирван за убийството на жена и е сложил край на живота си в столицата. Той е бил открит от органите на реда, които са дошли да го задържат.

Мъжът и гаджето му били на ваканция в Нидерландия. Там се скарали жестоко и Кацаров я убил. След това се прибрал в България, а при опита на служителите на МВР да го задържат, той се е самоубил. За целта използвал законно притежаван пистолет.

Христо Кацаров има зад гърба си години опит като парламентарен секретар и началник на политически кабинет в Министерството на туризма. Развитието на туристическия сектор според него е от ключово значение за област Бургас и двигател на икономиката в региона. „Участвам в кампанията като част от екипа на коалиция ГЕРБ-СДС, защото България се нуждае от потенциала, знанията и труда на всеки един от нас, за да се върне по пътя на европейското си развитие“, категоричен е Христо Кацаров по време на предизборната кампания.

Коментари