ГЕРБ не удържат обидените от Радев хора

ГЕРБ не могат да си удържат хората да не излязат на протест. Тома Биков поиска извинение от президента Румен Радев, който вчера обидил герберите.

Не сме в състояние да удържим хората си, на които българският президент каза, че са мутри и ги изгони вън, обяви депутатът от ГЕРБ от трибуната. Той настоя на протестите довечера да няма ексцесии.

България е демократична държава и тя трябва да се управлява от политици и то от политици, които са спечелили мнозинството от доверието на българските граждани, каза Биков. Ние не желаем хората да се мразят помежду си, подчерта герберът. Ние не желаем да насъскваме никой срещу БСП и която да е друга политическа сила, увери още той.

Вчера, по мнението му, президентът си е позволил език, какъвто никой друг държавен глава не си е позволявал в нашата история. Румен Радев не казал обаче кои са мутрите.

Ние сме гарант, че мафията няма да си върне държавата, какъвто е слоганът на един от вашите симпатизанти, който се крие в Дубай, заяде се Биков.

Според него левицата си правела грешни сметки. Ако утре има избори, БСП ще ги загуби, подчерта още депутатът от ГЕРБ. Вече нямало недосегаеми хора.

Припомняме, че вчера в подкрепа на президента се проведе и протест на „Дондуков 2“ .

По-късно президентът Румен Радев излезе на протеста.

Източник: News.BG

Коментари

error: Съдържанието е защитено!