Фандъкова: В добро здраве съм

„В добро здраве съм и трудно се уморявам“, това заяви пред журналисти кметът на София Йорданка Фандъкова по повод местните избори през октомври.Битката за София не е толкова битка на Фандъкова, колкото битка на Борисов. Битка за оцеляването на ГЕРБ„Ще допусне ли Борисов пробив в столицата?“ С този въпрос е озаглавила коментара си Красина Кръстева…Aug 7 2019bulmedia.net

„Изборите предстоят, те са изключително важни за развитието на града и за продължаване промяната на града“, каза още тя и добави, че се подготвят сериозно, а решението дали ще се кандидатира отново ще обяви по-късно, цитира я „Фокус“.

„Моето лично решение ще взема и ще обявя през септември“, изтъкна тя, като коментира, че непрекъснато чува, че е взела решение, което не е.

„Чувам непрекъснато и чета, че съм била уморена. Мен ме мотивира работата“, обясни тя и добави, че все още има сили и амбиция да я върши.

„Ежедневно се срещам с хората“, допълни кметицата и подчерта, че се е срещнала с жителите на село Кокаляне, където се извършват редица дейности. – „Коментирахме проблемите на селото. Там правим нови улици, детска площадка, предстои да предоставим стадиона за ползване на местния спортен клуб. В диалог съм с хората“.

По думите и тече усилена подготовка и се готвят нови идеи.

„Подготвяме се, така че като се изправи пред хората, да се изправи с нови идеи, с достатъчно опит, енергия и с обновен екип“, коментира тя.

Фандъкова заяви още, че работата в големия град никога не спира и всеки, който има планове да се занимава с политика, трябва да знае, че това е много работа.

„Септември ще обява решението си и подготовката за изборите, и новите проекти“, още веднъж каза тя и подчерта, че промяната на града трябва да продължи, тъй като хората очакват нещата да се случват по-бързо.

„Те се случват само когато подготвяш проектите, когато работиш, когато контролираш“, категорична бе зам.-председателката на ГЕРБ, която днес инспектира ремонта на улица „Каменоделска“ в столицата.

Коментари