Емилия реши да направи невероятна изповед, свързана с проекта, който бе посветен на 19-годишния син на годеника й Жорж Башур. Думите си тя сподели в личния й Фейсбук профил. Публикуваме статуса й без редакторска намеса:Нов удар за почернената Емилия: Певицата ще загуби 60 000 лева заради последното си решениеОколо 60 000 лева ще загуби фолкпевицата Емилия от пропуснати участия, пише в. „България днес“.
Изпъ…
Jun 12 2018bulmedia.net

„Чувствам, че трябва да напиша тези няколко изречения и да благодаря първо на мъжа до мен – най-силният човек, който познавам и се възхищавам! На цялото семейство на Федка, че дадоха съгласието си за тази песен!
На моят толкова близък човек Светльо – за всичко, което прави за мен, на Мариета Ангелова – за прекрасния текст, на Даниел Ганев – за разкъсващия аранжимент на Ники Скерлев, че засне това, което искахме, на момчетата, които бяха около нас и помагаха за всичко по време на снимките, на Тони, Цецо и Момчил за безупречния ми външен вид и на всички от Пайнер и Планета, които винаги са зад мен!
За мен тази песен е повече от специална и беше тежко докато работихме по нея…….И винаги ще бъде част от моя действителен живот! Знам, че има много хора, които имат същата съдба и дано слушайки тази песен, сълзите омекотят болката им. Докато имаме сълзи в очите, все още сме хора и все още имаме сърца“.Изплува ново разкритие за починалия доведен син на Емилия, ето какво е направил миналата година Феди Башур (ВИДЕО)Доведеният син на фолкпевицата Емилия, 19-годишният Феди Башур, който почина след катастрофата на ма…Jun 4 2018bulmedia.net

Източник: БЛИЦ

Коментари

loading...