Иво Танев развълнува мрежата и накара мнозина да се замислят!
Шоуменът Иво Танев разтърси социалната мрежа с пост, който накара мнозина да се замислят. Или поне тези, които още имат тази способност… Упадъкът на държавата и народа ни като цяло, предизвика ужаса на Танев. Който ясно личи във всяка една дума. Ето какво мисли той:

„Хора, приятели, неприятели. Познати и непознати, какво се случва?! В каква посока вървим?! Деца живеят в ужасяваща мизерия и агресия. Бащи, хапят и пребиват до смърт няколко месечни бебета. Майки пребиват децата си. Деца пребиват и убиват деца! Деца пребиват учители…..Иво Танев с убийствен анализ за мегаскандала със Слави Трифонов, Васил Иванов, Нова и bTV…Иво Танев е от хората, които не пестят нито факти, нито емоции, нито образно мислене. Той говори тов…May 1 2017bulmedia.net

Много често вече тези деца имат неграмотни учители…?!? Нали същите тези деца утре ще пораснат. Нали те утре ще управляват автомобили по улиците и шосетата на България. Как ще го правят? Какъв пример виждат?

Нали тези деца ще стават лекари. В техни ръце ще е здравето на останалите. Какви лекари ще бъдат. Нали те ще управляват високи технологии. Нали те ще строят жилища?! Как ще строят?!

Нали те ще стават кметове на села и градове. Те ще влязат в парламента и ще „управляват”. Питам, как ще правят всичко това, когато днес биват мачкани, тъпкани и незачитани, като човешки същества????!!

Хора, ако въобще можем вече да се наречем с тази дума, осъзнавате ли, какво ни чака в следващите години, ако продължим в тази посока?? И не ми излизайте с оправданието, че това, видиш ли, е модерен свят, който аз не разбирам. Или, че за всичко са виновни политиците.
Ами тези политици не са дошли от Луната… Чуйте музиката, само от преди 20-30-40 години!! Как звучи, за какво се пее. Прочетете стихове и книги от преди няколко десетилетия…. Припомнете си стари филми…. Спомнете си, какви ученици бяхме и какви учители имахме!!

Спомнете си времето, когато можехме и с малко, но бяхме по-човечни. Хора, от нас зависи! Ако си заравяме главите, като щрауси, съвсем скоро, много, ама много ще съжаляваме, за нашите действия и бездействия.

А на тези, които смятат, че мрънкам ще кажа: „Вие сте от тази пасмина, която срина всичко! Вашето мнение не ме вълнува, ако въобще имате право на такова!. И защо изобщо е трябвало да се раждате??! Но за съжаление сте сред нас. Поне за сега….. „

Заставам зад всяка своя дума в този текст!!!! СЪБУДЕТЕ СЕ И СЪЗДАВАЙТЕ ХОРА, А НЕ ИЗРОДИ!!!!“, разтърси мрежата Иво Танев.Скандалната Мис България тъне в невиждан лукс! Тамара се разполага царски в милионерски палат (СНИМКИ)Мис България 2017 Тамара Георгиева живее в огромен палат в престижния столичен квартал „Драгалевци“ …Nov 30 2017bulmedia.net

Коментари