Десислава Банова - Плевнелиева е шофирала джипа

Десислава Банова – Плевнелиева е шофирала джипа, блъснат на „Цариградско шосе“. Една жена е пострадала при катастрофа между джип и микробус на бул. „Цариградско шосе“ в София, съобщиха от пресцентъра на МВР. Оказа се, че шофьорката е съпругата на Росен Плевнелиев Десислава Банова-Плевнелиева. Тя е била откарана от екип на „Спешна помощ“ за преглед във Военномедицинска академия. От пресцентъра на лечебното заведение съобщиха, че Плевнелиева е била прегледана, няма сериозни травми и е освободена за домашно лечение.

Сигналът за инцидента е подаден към 14.40 часа. Катастрофата е станала на кръстовището на булевардите „Цариградско шосе“ и „Михаил Еминеску“ на платното в посока „Младост“. Джипът е бил ударен отзад от микробуса. По първоначални данни няма тежко пострадали, нанесени са материални щети. Причините за инцидента, заради който по булеварда се образува голямо задръстване, се изясняват.

Това е третата тежка катастрофа, станала в София днес. Около 8.40 ч. сблъсък между джип, микробус и лек автомобил блокира бул. „Цар Борис III“ в столичния кв. „Княжево, а няколко часа по-късно автобус от столичния „Градски транспорт“ излезе от пътя между Бистрица и Симеоново и се удари в дърво.

Коментари

loading...