понеделник, юни 24, 2024

Цветан Цветанов не може да бъде актуален като Лили Иванова

Българската политика не търпи връщане, като излезеш от активна роля, повече не може да се върнеш. Цветанов не е Лили Иванова, за да бъде винаги актуален като нея. Това каза политологът Стойчо Стойчев в ефира на Нова телевизия.

Във връзка с гласуването Стойчев коментира, че то има трайни последици. Това не е като да влезеш в сладкарницата и да си харесаш някоя торта, заяви още той.

Той добави, че прогнози за смазващи резултати на Слави Трифонов и Мая Манолова към този момент няма. По негово мнение заради коронавируса и трудното провеждане на кампания от страна на опонентите на Нинова, преизбирането й е почти сигурно.

С председател Корнелия Нинова БСП показа, че не може да стопи разликата. А нейното преизбиране е почти сигурно. Миналата седмица беше сменена комисията, която ще организира тези вътрешнопартийни избори, заяви Стойчев.

Коментар в студиото направи и социологът Кънчо Стойчев. Той коментира и разпространените аудиозаписи, за които се твърди, че са с участието на премиера Борисов.

По отношение на записа с Борисов, социологът Кънчо Стойчев коментира, че няма да бъда установено, кой е направил записа, тъй като по-сериозните разследвания в България пропадат. Според него, по-сериозен е казусът с Божков. Той поясни, че външната атака, която той отправя към премиера и обвиненията към него са сериозни.

Политологът Стойчо Стойчев добави, че много умело се представят твърденията на Божков като доказателства, като поясни, че тези твърдения се подставят като прийом, поясни още той.

Източник: News.BG

Коментари

error: Съдържанието е защитено!