Водещата на сутрешния блок по БТВ Мария Цънцарова поизпоти шефа на Димитър Желязков с неудобни въпроси, на които той се запъна и ядоса. Тя попита дали децата на Иван Владимиров имат нещо общо с назначаването и разследването на Митьо Очите, след като има такива слухове. Владимиров е категоричен, че синът му няма никакво отношение по назначаването на Очите във фирмата „Аркус – Сигурност Бургас”, въпреки, че го познава. Той каза, че много отдавна е щял да разкаже тези неща, ако са искали.Има ли връзка президентът Румен Радев със скандалния общинар Бенчо Бенчев, задържан с Митьо Очите?На официалния сайт на Сметната палата е публикуван пълният отчет на дарителите в предизборната кампа…Aug 8 2018bulmedia.net

„Вие сте били търсени от медиите и преди и ако искахте, можехте да говорите“, отсече Цънцарова. „Мен никой не ме е търсел никога“, отговори Владимиров, като последва учудена физиономия от страна на русата водеща. Тя пожела да се върнат към фактите. „Синът ви е бил шеф на затвора, а вие сте били шеф на криминалния отдел на полицията в Бургас. И двамата сте свързани с Димитър Желязков, който е лидер на групировка за наркотици“, обясни тя и попита дали това е някаква случайност. „Имаме над 300 служители и са минали повече от 1000 човека при нас. Значи ли, че ако някой направи нещо, аз трябва да нося отговорност за деянията му“, попита ядосано Владимиров, но Цънцарова не спря да рови в раната и продължи с въпрос към длъжността на дъщеря му и дали тя е свързана с разследването на Очите.

„А дъщеря ви, която е юрист консулт в криминалния отдел на полицията, работила ли е в разследването на престъпната група на Очите“, пита тя. Шефът на Желязков започна да шикалкави, опитвайки се да избегне конкретния отговор на въпроса, до който в крайна сметка се стигна. „Тя се занимава с много далечни неща от разследващите функции. Искате да внушите на вашите зрители, че цялата работа е свързана и навързана, без да имате представа как стоят нещата“, тросна се той. Водещата попита отново директно дали дъщеря му работи в полицията и дали е водила разследването по делата на Желязков.

„Нещо за внуците няма ли да ме питате? Може да имате някаква информация и за тях“, заяде се управителят на „Аркус – Сигурност Бургас”, но Цънцарова му даде време да отговори и на въпроса. След няколко минути той заяви, че ще прекъсне разговора с медията. „В нашата фирма няма бъдеще за него“, отсече за финал той. „Дъщеря ми работи в полицията като юрист в дирекция – Бургас, която се занимава с всички други битови, ежедневни и общи неща. Не е работила за разследването на Желязков, нито за атентата му. Тя просто няма такива функции“, категоричен е той.Русата Златка имала взимане-даване с бандата на Митьо Очите, ето на кого се оказа любовницаЕдин от задържаните от бандата на Митьо Очите – Никола Маринов, носител на колоритния прякор Кольо М…Aug 7 2018bulmedia.net

Владимиров разкри, че познава общинския съветник Бенчо Бенчев от много години. Определи го като щедър човек, който е помагал на много хора и поясни: „Не говоря за финансиране на партии, защото последните дни всичките медийни усилия бяха насочени към това кой имал и кой нямал черна каса“. Водещата продължи да задава директно въпросите си, а Владимиров ги определи като „прекалено наивни“ и заяви, че ще прекъсне разговора с медията. „В нашата фирма няма място вече за него“, категорично закри интервюто си той. Напрегнатият разговор между Цънцарова и шефът на Димитър Желязков продължи близо час.

Източник: БЛИЦ

Коментари

loading...