Цацаров Полфрийман решение
Сотир Цацаров

Сотир Цацаров обяви в кулоарите на Народното събрание, че издаденото становище от КПКОНПИ няма да се взима предвид от прокуратурата на Република България относно скандалите за Апартаментгейт, съобщи news.bg.

Корнелия Нинова: Не вярвам на КПКОНПИ, вярвам на г-жа Кьовеши (ВИДЕО)„За мен Европа е възможност за по-висок стандарт и от нас зависи дали тази възможност ще стане реалн…May 22 2019bulmedia.net

Прокуратурата нямала право да се произнася за конфликт на интереси. А за сигнала за Лозан Панов, обвинител номер едно посочи, че Инспекторатът на ВСС може да разглежда негов евентуален конфликт на интереси.

Всяко твърдение, че останалите преписките били приключени, а пък за Панов били пратени на Инспектората, е пълна спекула, каза Цацаров. Той смята, че и инспекторатът ще се произнесе, че Панов не е в конфликт на интереси.

Производствата по конфликт на интереси нямат нищо общо с проверките на прокуратурата, посочи още той. Това, което ще обуслови резултата от проверките на прокуратурата за апартаментната афера са данъчните ревизии на НАП.

Когато НАП приключи ревизиите и ги върне в прокуратурата, ще стане ясно има, или няма престъпления, и на първо място данъчни, отсече Сотир Цацаров.

Чисти като сълза: КПКОНПИ не откри нарушения при проверките на Цветанов и още шестима от АпартаментгейтКомисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество не е устан…Jun 24 2019bulmedia.net

Коментари