Съветът на ЕС борисов оставка туркменистан

Шефове на структури в ГЕРБ масово готвят оставки по места, където управляващата партия е загубила изборите. Това става ясно след изказването на Бойко Борисов, че ще има чистка, основно в Добрич и Плевен. Той направи разбор на изборите и след речта му провалилите се са готови с оставките си.

“Положихме усилия, но явно не успяхме да се преборим с БСП. Традиционно са силни из областта, из селата. Има около 250 села.Борисов и Цацаров помогнали в ареста на подкупния кмет РалевРальо Ралев – кметът на пловдивския район „Северен“ и неговият помагач са задържани заради искане на…Jun 1 2019bulmedia.net

Опитахме се, но това е правото на ръководителя на партията, лидера, ръководството – ако не е доволен от някого – да му поиска оставката. Не са ми я искали, но съм готов да я подам“, коментира Пламен Манушев пред „Хоризонт“, цитиран от агенция „Пик“.

Депутатът от ГЕРБ е готов да подаде оставка като областен координатор на политическа партия ГЕРБ в Добрич след резултата на областта от провелите се европейски избори, ако такава му бъде поискана.

„Организацията в областта е съставена от нормални хора, членове на ГЕРБ. Там няма нещо за чистене“, смята той. По думите му причината за казаното от Борисов е, че резултатите са незадоволителни.

„Нормално е един председател на партия да не е доволен, когато партията и структурите му губят“, каза още той.

Борисов за оставката на Цветанов: Омръзна ми Веско Маринов да ми пее по концертите (ВИДЕО)Анализът ни след тези избори е, че победата е категорична. Това беше потвърдено с оставките в БСП. Т…May 31 2019bulmedia.netБорисов за оставката на Цветанов: Омръзна ми Веско Маринов да ми пее по концертите (ВИДЕО)Анализът ни след тези избори е, че победата е категорична. Това беше потвърдено с оставките в БСП. Т…May 31 2019bulmedia.net

Коментари