Бойко Борисов Пловдив чакалнята на еврозоната

Всички световни кредитни агенции повишават кредитния рейтинг на държавата. Уверено вървим към чакалнята на еврозоната. Ръстът на икономиката е 3,5 процента. С тези думи министър-председателят Бойко Борисов откри 75-тото издание на Международния технически панаир в Пловдив.

Бизнесът в Пловдив трябва да е доволен, защото тук ще идват много туристи.“ Това предрече оптимистично Бойко Борисов по-рано при посещението си на Голямата базилика и площад „Централен“ в Пловдив.

Премиерът бе придружаван плътно от Здравко Димитров, областен управител и кандидат за кмет на Пловдив от ГЕРБ, и вицепремиера Томислав Дончев.

Премиерът поздрави всички участници и пожела успех на форума, който дава възможност да се развиват нови партньорства в бизнеса. Министър-председателят Борисов изтъкна, че държавата прави всичко, което зависи от нея за икономическия просперитет.

Той акцентира специално върху необходимостта да се подкрепят иновациите и да се откриват нови работни места във високотехнологичните сектори. На международния панаир Борисов присъства на откриването на руския щанд.

Бойко Борисов: Не ме интересуват нито Корнелия, нито президента, те правят саботажи„За да отговоря на президента – всеки ден откривам заводи и училища“. Това заяви премиерът Бойко Бор…Sep 16 2019bulmedia.net

По пътя от Базиликата към площад „Централен“ премиерът на няколко пъти бе спиран от пловдивчани за снимки с децата. Борисов се изненада колко е преобразен площадът.

„Тук вечер е пълно с деца и родители, превърна се в любимо място за срещи на пловдивчани“, обясниха на Бойко неговите придружители. От своя страна, премиерът заключи, че Пловдив има привилегията да е сред живите градове, легнали върху уникална археология.

„Това не е предизборна обиколка, посещението ми беше планирано“, уточни Борисов пред пловдивчани.
Борисов: Реализираме Балкански поток!Министър-председателят Бойко Борисов заедно с министърът на енергетиката Теменужка Петкова, министър…Sep 18 2019bulmedia.net

Коментари