Борисов подготвя Зоран Заев, че ще го излъжат: Нищо няма да стане

Бившият премиер Бойко Борисов предначерта резултата от днешната визита на делегацията от Република Северна Македония у нас.

Ще имате много срещи днес. Аз съм убеден, особено за Радев, че ще ви кажат, че без парламент, не може да се върши работа.

Първата среща на Зоран Заев у нас бе с представители на ГЕРБ се видя от видео, излъчено от профила на лидера на ГЕРБ във фейсбук. А бившият премиер заяви пред Зоран Заев: „Нищо няма да излезе от днешната ви среща. Знам какво ще ви кажат.“ По думите на Борисов, за да се случи затопляне на отношенията и някакъв прогрес в разговорите е нужно да има парламент и то работещ. „Без парламент няма какво да се направи“, също е сигурен Борисов, а той „подготви“ македонските представители за следващите им срещи в София: Те ще избягат от отговорност и ще ви лъжат, както лъжат и евроатлантическите партньори.

„Аз считам, че ако не намерим решение, като две държави, две нации, два народа, поколения българи и македонци ще се мразят. Ще направим така, че няма да ни трябват инфраструктурни проекти, защото никой няма да може да премине по тях. А те са толкова важни“, смята лидерът на ГЕРБ. 

„Играта с думи вече не е важна“, каза Борисов, а очакванията му са, ако не се направи нещо да бъде „псуван, замерян и мразен„.

На срещата на македонската делегация у нас бе с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, Георг Георгиев, Даниел Митов и Екатерина Захариева. След думите на Борисов обаче видеото бе прекъснато.

По-късно Заев ще се срещне с министър-председателя Стефан Янев и президента Румен Радев.

Източник: News.BG

Коментари

error: Съдържанието е защитено!