„Румен Радев така раздели нацията, че дори на националния празник човек трябва да избира място където да отиде – където да говорим за обединение, а не са разединение. Затова избрахме Котел“. Това заяви бившият премиер Бойко Борисов в деня на националния празник на страната.

Бившият премиер и ексминистър Делян Добрев алармираха, че правителството е продавало газ на половин цена в нощта, през която започна войната в Украйна.

Той честити 3 март на хората, която се бяха събрали на площада. Заедно с Борисов бяха зам.-председателят на ГЕРБ Домислав Дончев, Делян Добрев, Десилава Танева и Георг Георгиев.

Днес има агресия, има война.Целият демократичен свят осъдихме това. В същото време да си забравиме историята – загиналите войници, които са си дали живота, за да се освободим. Румен Радев раздели нацията, но като гледам той се опитва да раздели и нас от нацията, каза още Борисов.

„Цепи и другите партии. Вижте какво се случва с БСП, Партия на Промяната, „Да България“, отидоха на по 3,4 %“, добави той.

Спомнете си лошите проракувания и фразата Румен Радевата зима иде, и ето, тя дойде, като Жан Виденов. Опашките по бензиноностанциитев пъти чудовищният скок на тока, газа, енергийните носители. Никакво строителство, велоалея няма да направят тези Край. Да го забравят българите. Всичко това доведе Румен Радев, допълни Борисов.

„Това управление ще ни завлече на дъното, българите да кажат: те са еманацията на корупцията. Абсолютно неподготвени са, изпразниха хранилището в Чирен“, заяви бившият премиер.

Според него управляващите правят сделки с газ в 2 през нощта и печелят милиони на гърба на хората, в деня в който започна войната.

Коментари