Борисов завод виктор николаев пенсионен геноцид

В своя профил премиерът Бойко Борисов написа следния интересен коментар, докато тече неговата официална визита в Черна гора:

„Балканите могат да станат мощна икономическа зона. С премиера на Черна Гора Душко Маркович обсъдихме създаването на смесено дружество между двете страни за пренос на електроенергия. Надявам се през следващите месеци да направим икономически форум, за да подготвим една подобна структура. Рисковано, но и с много воля, постигнахме значителни резултати и по процеса за евроинтеграцията на Балканите. Мисля, че до края на годината Черна гора има реалния шанс.“

Основен акцент на визитата на премиера е напредъка на държавите от Западните Балкани към тяхното еврочленство, регионалното и двустранно сътрудничество.

Извънредно! Трус в кабинета заради трагедията в Своге, Борисов е поискал оставките на трима министриПремиерът Бойко Борисов е поискал оставката на трима министри заради трагедията край Своге. Това съо…Aug 31 2018bulmedia.net

Срещи са били проведени с министър-председателя на страната Душко Маркович и президента Мило Джуканович,  а Бойоко Борисов е бил награден с орден „Черна гора“.

 

Коментари