бойко борисов русе

Премиерът Бойко Борисов отново подкара джипа си. Този път той повози кмета на Русе Пламен Стоилов.

Градоначалникът от партията на ГЕРБ разясни на лидера на партията какви проекти се правят и са завършени вече в града.

„Знам, че ще ми направите забележка за улицата, но в момента се ремонтира, тъй като й се сменя водопровода“, оправда се Стоилов щом Борисов спря колата пред професионалната гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“.

Там премиерът се видя и с русенския митрополит. „Писал ми е съобщение видях. Сигурно е за 400 хиляди лева“, пошегува се премиерът с него по повод новината, че преди време правителството отпусна сериозна сума на Светия синод.

Премиерът бе посрещнат и от малчугани, а едно момченце го накара да признае нещо, свързано с неговия внук: „Моят внук ми се обажда и ми казва „Ти забрави ли къде е Банкя, бе“.

„Това огледало сигурно е на 100 години“, пошегува се Борисов с директорката на училището, която му каза, че е от венецианско стъкло.

„Абе виждам аз, че съм по-хубав на него и със сигурност е от венецианското стъкло“, отвърна й шеговито премиерът.Бойко Борисов се ядоса на БНР: Главанаци, оставка! Директорът на „Хоризонт“ я хвърли на секундата„Когато научих вчера за свалянето на Силвия Великова, аз ѝ се обадих лично. Може би от 20 години, ка…Sep 13 2019bulmedia.net

Борисов посети и едно от училищата в Русе, което наскоро е било ремонтирано. Докато вървеше край сцената той се заговори с насъбралите се жени.

Една от тях му каза, че е била учителка в школо и цял живот е чакала то да бъде ремонтирано, но точно щом това започнало да се случва, я пенсионирали.

„Да те върнем освен?“ – уж на шега я попита премиерът, а тя категорично отсече „Искам!“ и избухна в сълзи.

Борисов прегърна леля Маргаритка, за която стана ясно, че е преподавала български език и литература и руски език и я отведе при просветния министър Красимир Вълчев.

„Мечтата й била да работи в ремонтираното училище, а я пенсионирали. Дай да измислим нещо“, заяви Борисов.

„Ще измислим. На граждански договор ще я назначим“, обеща Велчев, пред когото стана ясно, че леля Маргаритка е „живата история на Русе“.

Коментари