Сагата около хванатия да шофира с 1,6 промила в кръвта Коко Каменаров продължава. Оказва се, че ако директорът на БНТ бъде осъден на втора инстанция през идния ноември, той ще трябва да бъде уволнен от поста си, тъй като законът не позволява лица, осъждани за умишлено престъпление от общ характер, да заемат длъжността.Заради чашката животът му се преобърна! Ето какво грози пияницата от БНТ Цветан НиколовРъководството на БНТ е взело решение да уволни актьорът от Народния театър Цветан Николов, който пре…Aug 30 2018bulmedia.net

В малките часове на 23 юни 2016 г. Каменаров бил спрян за рутинна проверка от патрул, след което му била направена проба за алкохол. Дрегерът отчел наличие на концентрат в кръвта му доста над допустимото и срещу него било образувано досъдебно производство. В хода на делото шефът на БНТ обясни, че същата вечер изобщо нямал намерение да излиза от къщи, но жена му била на купон и му се обадила, че не се чувства добре, молейки го да я вземе лично. По думите на Константин той не бил употребявал алкохол, но в същия период приемал билка за отслабване, която имала влияние като на уискито.

Оправданието на съпруга на Радина Червенова обаче не се сторило достатъчно убедително на магистратите, които му дадоха една година и три месеца условна присъда. На последното заседание все пак му дали право да се реабилитира, като разпоредили да се изяснят противоречията в датите на вземането на кръвната му проба и изготвянето на протокола с резултата от изследването. Справката щяла да се изиска от болницата „Света Анна“, в чиято лаборатория през юни 2016 г. е извършено изследването за наличието на алкохол в кръвта на Каменаров.

Според адвоката на генералния директор на БНТ протоколът с резултата носел дата, предшестваща изследването на кръвната проба. Каква ще е съдбата на Коко, щяло да се разбере на 7 ноември, когато съдът отново щял да разглежда делото му. Досега то било отлагано два пъти заради желанието на Каменаров да присъства в съдебната зала, но тъй като нито веднъж не намерил време, дал писмено съгласие случаят да се гледа и в негово отсъствие.Румен Радев с двойник в БНТ: Хора спирали за автографи тв водещияДвойник на президента Румен Радев грее от екрана на националната телевизия БНТ 1 вечер в късните нов…Jun 14 2018bulmedia.net

Още преди години в медийното пространство се зашумя, че Коко бил засичан да ходи на работа почерпен. Тогава самият той коментира скандала, като обясни, че пиел алкохол, но по поводи, както правел всеки нормален човек. Недоброжелателите му обаче задълбаха в темата и твърдяха, че той често бил махмурлия и криел щетите от бурните запои с тъмни очила, за които пък Каменаров казва, че носел, защото от години имал проблем с очите, които му сълзели на всякаква светлина.

Коментари