Бебето Марти, за което се молеше цяла България, не е издържало на поредните изпитания и е починало. Новината за това съобщиха родителите му, предаде „Марица“.
„Сърчицето спря… отиде си без болка… Марти, нашето мишле, пое към един по-светъл свят, свят без болка… Бъди свободна“, написаха те във Фейсбук страницата на момиченцето и после добавиха още думи, изпълнени с болка:
На небето изгря нова звездичка, която ще свети силно над нас! Тя ни даде много, сплоти ни, научи ни да си помагаме и да бъдем съпричастни, да бъдем благородни и благодарни! Тя ни научи, че за любовта няма граници, че можеш да обичаш силно, без да си докоснал човек. Научи ни да се борим за чуждото щастие, научи ни да даваме от себе си без да очакваме нещо в замяна!Скръбна вест. Отиде си един от стожерите на българската музика. Последен поклон пред светлата му паметМузикалната гилдия в България потъна в скръб, след като загуби една от най-емблематичните си фигури.…Mar 27 2018bulmedia.net

Благодарим ти, Марти!!!
Ти беше чиста любов!!!
Днес на този ден Светата Майка дойде да те вземе със себе си и да те излекува. В нейните ръце няма да усетиш повече мъка и болест!
Свети, свети силно звездичке!“
Момиченцето страдаше от левкемия. То издъхна в Израел, където родителите му се надяваха да бъде спасено и да получи лечение. Независимо от усилията на лекарите, детенцето почина от получената покрай болестта си тежка гъбична инфекция.Скръбна вест: Нова трагедия в алпинизма, след големия Боян Петров планина взе живота и на 29-годишен българинТрагедиите, свързани с български алпинисти нямат край! Страната отново бе попарена от черна вест – 2…May 17 2018bulmedia.net

Коментари

loading...