Диана Димитрова, която изпълнява ролята на доктор Зорница Огнянова в сериала „Откраднат живот“ изригна срещу Валери Симеонов. Причината той да стане обект на гнева й е изказването му за майките на деца с увреждания.

„Ей, Урод! Мен ме е срам, че живея в една „държава“ с теб, защото точно такива уроди като теб раждат севериновци!!!“, написа Димитрова в социалната мрежа.

Гневният коментар е във връзка с изцепката и наглостта на вицепремиерът Валери Симеонов нарече кресливи жени майките, протестиращи пред Министерски съвет.

„Тоя закон беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на пек и на дъжд тея уж болни деца без грам майчинско чувство, грижа за тях. Просто ги използваха по най-безсъвестния начин като инструмент за постигане на техните чисто материални цели. Затова казвам, че законопроектът е заченат в грях“, заявява вицепремиерът и съпредседател на „Обединени патриоти“ по повод Закона за хората с увреждания.

 

Валери Симеонов за скандала с майките: Истината боли, не се отказвам от нито една своя думаС децата инвалиди се спекулира – знам, че истината боли, но не се отказвам от нито една своя дума. Т…Oct 19 2018bulmedia.net

Коментари

loading...