Една от най-известните български лечителки – Вера Кочовска, продължавала да пази дъщеря си Десислава от отвъдното. Приживе за Вера се казваше, че притежава силите на трима от най-големите световни феномени. Според експерти тя имала биополето на Джуна, била силна ясновидка като Ванга и можела да въздейства от разстояние, подобно на Кашпировски. Очевидно 7 години след кончината й, нейните способности все още живеят на този свят. Щерката на феномена разказва, че наскоро се е спасила от сигурна смърт благодарение на намесата на майка си.Възможно ли е? Вера Кочовска крадяла пророчествата от мъжа си, който предсказал дори убийството на ЛукановЕдва ли има български феномен, чийто земен път да не е мистифициран с времето, но разследване на „ШО…Feb 23 2018bulmedia.net

„Тръгнахме с приятеля ми за Варна и катастрофирахме още преди да излезем от София. Колата беше намачкана, а на нас абсолютно нищо ни нямаше. Така всъщност тя ни спря, защото ние имахме намерение да вложим пари в един бизнес, но явно майка ми е преценила, че ще бъдем на загуба и затова не ни позволи да отидем. И наистина се оказа по-късно, че е имала право“, споделя Деси. Вече 7-а година тя не можела да преживее кончината на най-близкия си човек и често се разплаквала, когато виждала нейни снимки или просто чуела, че непознати я споменават.

Останала обаче разочарована от повечето по-известни приятели на майка си, които през годините висели пред вратата й и търсели помощ, а сега не се сещали за нея дори около датата на смъртта й. Десислава Кочовска се чувствала обидена, но пък виждала обичта на обикновените хора към ясновидката почти ежедневно. „Момичета и момчета на по 20 години ми пишат във „Фейсбук”, че знаят за нея. На гроба й постоянно заварвам цветя, хора палят свещи, виждам оставено кафе, личи си, че са я посещавали”, споделя дъщерята на българския феномен, която напусна този свят на 11 февруари преди 7 години. След като получава инсулт през 2001 г., Кочовска отива в Русия, за да се лекува при проф. Брюховецки. При него тя си слагала стволови клетки.

Лекарското светило не бил чувал за нея, а когато дошъл на първата среща, тя започнала да му гледа. Казала му какво да очаква вбъдеще, а тези събития наистина се случили. След време друг професор там искал да отвори черепа на ясновидката, за да видел какво имало в мозъка й. Тя му казала: „Няма да ти позволя да ми отваряш главата, но теб Господ ще те накаже и ще ти влезе пирон в крака!“. Той се изсмял и напуснал стаята, а на другия ден дошъл на работа с бинтован крак. „Както каза, така стана – пирон ми влезе в крака! Няма да ти отварям главата, няма да се докосвам до тебе, че кой знае какво още може да ми се случи!”, споделил лекарят.

Кочовска получила дарбата си на 13-годишна възраст, когато играела с децата, качила се на някаква каруца, а след слизането я блъснал камион. Закарали я в пернишката болница. Два месеца изкарала в кома, цялата в гипс. Започнала да вижда вътрешните органи на лекарите, които са около нея, и да им казва какво ще им се случи вбъдеще. Сега щерка й искала да продължи делото й, като помага на бедните, а освен това се борела да създаде фондация на нейно име.Зловещо убийство вцепени Пловдив: Намериха труп на заклан мъж върху капака на кола, ето и първата версияТруп на мъж е бил открит тази сутрин от случайни очевидци в Пловдив. Тялото е било в кръв и има проб…Mar 2 2018bulmedia.net

Източник: retro.bg

Коментари

loading...