В днешната действителност за мнозина се оказва трудно винаги да казват какво мислят. Много често не се гледа с добро око на изказвания, които са неудобни или не се харесват, независимо, че изразяват самата истина, пише tialoto.bg. Въпреки това има и такива хора, които не се интересуват от това, което мислят останалите – за тях е важно да споделят своето мнение на висок глас. А ако сте сред тези зодии, със сигурност за вас е невъзможно да си премълчите.
Овен
Когато представител на тази зодия поеме нов проект или кауза, ще го направи с цялото си сърце и глас. Те са уверени и ентусиазирани, което им позволява да бъдат силни и горди. Те не се страхуват да се изправят срещу насилниците или да говорят за онова, в което вярват. Родените под този знак не се интересуват дали другите искат да чуят мнението им или искат от тях да смекчат изразните средства. Те ще изразят мислите си с възможно най-силния и ясен глас.Те ще са най-успешни през март. Ето кои 3 зодии ще имат постиженияКогато месец март дойде, това означава, че пролетта се крие зад ъгъла. Все още се наслаждаваме на ба…Mar 3 2018bulmedia.net

Лъв
Лъвовете са лидери и дори когато не се опитват, те трябва да бъдат чути. Искат посланието им да бъде ясно, за да не се изтълкува погрешно. Склонни са да имат чудесно чувство за хумор, което може да разведри почти всеки. Представителите на тази зодия нямат нищо против, ако техният смях или глас е твърде силен и кара хората да се обърнат към тях. Те обичат да бъдат център на вниманието.
Стрелец
Стрелците са ентусиазирани почти за всичко. Те изпитват голямо удоволствие от това да опитват нови неща, да посещават нови места и да се срещат с нови хора. Те също така обичат да карат другите да се смеят. И правят всичко това на висок глас. Родените под знака на Стрелеца обичат да привличат хората и да споделят своите чувства с тях. Склонни са да бъдат много ясни, затова понякога може да изглеждат несъобразителни, но те просто се опитват да бъдат колкото се може по-честни.
Източник: blitz.bg10 истини, които трябва да знаете за зодия „Скорпион“Представителите на зодия Скорпион са сред най-сложните личности. Трудно е да ги обичате, още по-труд…Jan 24 2018bulmedia.net

Коментари