Познавате ли хора, които сякаш са готови да се справят с всичко? За тях няма невъзможни неща сред всичко, което е в човешките възможности. Те не се притесняват от предизвикателства, дори напротив – сами си търсят белята, когато им стане скучно. Готови да се изправят срещу страха, вижте кои са най-смелите зодии:

1. Овен

“Няма по-безстрашни от Овните! – Казват те и пъчат си гърдите. Лудо хвърлят се напред с рогата, даже с риск да си строшат главата“. Така се казва в едно стихче за зодиите и определено отговаря на истината. Овните са първият зодиакален знак и имат щастието да не са обременени с неволите и разочарованията, които носят другите знаци. Огненият знак може да изглежда малко повърхностен и прибързан, но истината е, че в живота човек не бива да се чуди дълго и да разсъждава твърде много, за да живее добре. Овните не се страхуват да изкажат своето мнение, да влязат в конфликт и дори да застанат срещу всички, за да защитят една позиция. Те са любители на екстремните преживявания и емоции и когато им стане скучно, веднага намират как да си ги набавят.Те не обичат да пътуват, но не си признават. Ето кои 3 зодии предпочитат да си седят у домаПо света има толкова много красиви и интересни места, че на повечето от нас ни се струва огромна заг…Mar 17 2018bulmedia.net

2. Близнаци
Съвсем логично е Близнаците също да са много смели и не особено задълбочени. Те се хвърлят във всяка нова идея и изобщо не мислят какво ще стане по-натам. Въздушният знак също се нуждае от силни емоции и в това чудесно си пасва с Овена. Близнаците са много конфликтни, но бързо им минава. Известни със своите променливи настроения, те непрекъснато имат нужда от нещо ново и непознато, което изглежда страшно за много други знаци. В екстремните спортове е бъкано с тези откачалки, които сякаш изпитват удоволствие в това да си строшат главата.

3. Козирог

Козирозите не са така екстремни – или поне не си търсят нарочно белята. Но ако се налага и за миг няма да се почудят дали да се хвърлят в битка. Земният знак има изключително силен и упорит характер, който устоява геройски на страшните житейски изпитания. Козирозите са хората, на които всички разчитат – те са защитници на онеправданите и опора на слабите. В момент на ярост не са по-безопасни от Овните, така че внимавайте с тях.
Източник: teenproblem.netТе са най-директните в целия зодиак. Вижте кои 3 зодии никога няма да ви спестят мнението сиВ днешната действителност за мнозина се оказва трудно винаги да казват какво мислят. Много често не …Mar 10 2018bulmedia.net

Коментари