Свят

Цяла Америка говори за медицинското чудо с възкръсналото 13-годишно момче

В САЩ тийнейджър с тежка травма на главата дойде в съзнание, след като родителите му вече бяха дали писмено съгласието за посмъртно даряване на органите му, съобщава USA Today.
13-годишният Трентън Маккинли от щата Алабама попаднал в автокатастрофа в началото на март и получил изключително тежка травма на главата. Докато линейката карала Трентън в болницата сърцето му спирало 4 пъти, а веднъж дори за 15 минути.
Лекарите обяснили на родителите, че толкова продължителен кислороден глад причинява необратими промени в мозъка. Това означава, че дори ако детето оцелее, то никога няма да си възвърне съзнанието и ще остане завинаги свързан с апаратурата за изкуствено поддържане на живота.Британски съд осъди 2-годишно дете на смърт, гневна тълпа щурмува болница, за да го спаси и се случи чудо (ВИДЕО)Множество гневни граждани на Ливърпул обсадиха болницата „Олдър Хей“ с искане да не бъде убивано 2-г…Apr 25 2018bulmedia.net

В крайна сметка родителите се съгласили да бъде изключена апаратурата и органите на сина им да бъдат дарени на болни деца. Ден преди това да се случи обаче, тийнейджърът, който имал 7 счупвания на черепа, изведнъж започнал да диша самостоятелно, проговорил и дори станал от леглото.
Сега Трентън разказва, че не помни момента на катастрофата, но той твърди, че знае, че докато е бил в кома, душата му е посетила рая. „Няма друго обяснение за случилото се, това наистина е за Божията воля. Дори докторите са съгласни с това“, казва възкръсналото по чудо момче.
След като дошъл в съзнание Трентън започнал бързо да се възстановява. Тай дори поиграл на баскетбол в спортната зала на болницата и вкарал четири коша.
Медиците още не могат да обяснят чудодейното оздравяване на детето, което било на косъм от смъртта. Източник Zdrave.toБременната Ани Салич оцеляла по чудо: Вижте какви здравословни тайни я преследватАни Салич крие множество здравословни неволи, които я преследват и до днес. Разведената журналистка …Apr 22 2018bulmedia.net

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Едно от златните момичета в ансамбъла по художествена гимнастика Ели…
error: Съдържанието е защитено!