Свят

Втори референдум за Брекзит ? Лондонският кмет също мисли, че е станала грешка

Кметът на Лондон Садик Хан написа в Туитър, че преговорите за Брекзит се провалят. Той призова за провеждането на нов референдум за членството на страната му е Европейския съюз, информира BBC.

Неговите явни критики към кабинетът на британския министър председател, Тереза Мей относно липсата на преговорни успехи са споделяни и от Лейбъристката партия, на която лондонският кмет е член.

„Изправени сме пред истинския риск на лоша сделка или липса на такава. И двата изхода биха причинили големи щети на Лондон и Обединеното кралство.“, пише в Хан в профила си в Туитър.

В своя статия, публикувана във в. „The Observer“ кметът на Лондон също говори за рисковете пред страната, съобщават от news.bg.

„Не вярвам, че Мей има пълномощия за това да излага така грубо на риск икономиката и източниците на доходи за хората“, посочи кметът на британската столица.

В сърцето на Лондон работници копаеха и попаднаха на нещо нечувано, с което изненадаха сериозно археолозитеПогледнете под паважа и ще откриете какво ли не – римска фреска, чифт средновековни кънки за лед, а …Aug 14 2018bulmedia.net

По-рано премиерът Тереза Мей изключи възможността за провеждане на повторно допитване за Брекзит. Според нея, това би било злоупотреба с демокрацията.

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Направи добро и го хвърли в морето. Много често отваряме…
error: Съдържанието е защитено!