Политика

Тръмп и Борисов се срещат в САЩ на 24 септември. Какво ще обсъждат?

На българският премиер Бойко Борисов му предстои визита в САЩ, където ще се срещне с американския президент Доналд Тръмп в Ню Йорк. Искането е дошло по молба от американската администрация. Това ще се случи в рамките на събитие, организирано от Белия дом.

Бойко Борисов ще се види за първи път с Тръмп, съобщава началникът на кабинета Румяна Бъчварова, като Министерски съвет потвърди информацията. Двамата държавни ръководители ще се видят на двустранно равнище по време на срещата на върха “Глобален призив за действие за справяне със световния проблем с наркотиците”, под патронажа на Доналд Тръмп.

Нашият министър-председател ще води тази година българската делегация на 73-тото Общо събрание на ООН в Ню Йорк, което се превърна в ябълката на раздора между премиера и президента Румен Радев. Оказа се, че между администрациите на двамата първи мъже в държавата в последните 3 месеца е вървяла тежка кореспонденция за това кой да представлява България при откриването на 73-ата сесия на Общото събрание на организацията в Ню Йорк.

България ще бъде съдомакин на срещата на върха.

Румен Радев с остър коментар към ЕС относно бавните му реакции при кризиБългарският президент Румен Радев отбеляза по време на посещението си в Рига на срещата на държавнит…Sep 13 2018bulmedia.net

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Направи добро и го хвърли в морето. Много често отваряме…
error: Съдържанието е защитено!