Политика

Мрежата се разтресе и прегря от този коментар на Слави Трифонов: „Ало, Ваньо“ просто става „Ало, Пацо“

„Ало, Ваньо“ просто става „Ало, Пацо“. Така Слави Трифонов коментира в своя Фейсбук профил избора на Пламен Георгиев за председател на новия Антикорупционен орган.
„Днес тройната коалиция си избра Пламен Георгиев за шеф на новия мега ултра хипер гигантски антикорупционен орган, обединяващ старите супер работещи мега органи – КОНПИ, КПУКИ, БОРКОР и антикорупционните звена в Сметната палата и ДАНС.Пламен Георгиев не е известен като Делян Пеевски и нов ДАНСwithme няма да има. Но Пламен Георгиев е известен. Известен е с това, че е назначен за зам.-министър на правосъдието в първото правителство на Бойко Борисов. После изживява шеметен ден – в рамките на 24 часа е освободен от зам.-министерския пост, възстановен е като прокурор в Специализираната прокуратура, освободен е като такъв и е назначен от Бойко Борисов за шеф на КОНПИ“, пише Слави.
По думите му, като прокурор Пламен Георгиев изисква да бъде подслушван шефът на „Митниците“ Ваньо Танов.Слави Трифонов изригна и предизвика земетресение във Фейсбук с последния си пост: Повече Не Mо-же Tа-каИстинска вълна на одобрение предизвика последния пост на Слави Трифонов в личния му профил във Фейсб…Mar 7 2018bulmedia.net

А по-късно същият прокурор Пламен Георгиев се разпорежда записите от специалните разузнавателни средства да бъдат унищожени. Именно прокурор Пламен Георгиев отказва да образува разследване за търговия с влияние по скандала „Мишо Бирата“, пише dunavmost.com.
„И сега, логично е да попитаме: „Можем ли да очакваме от Пламен Георгиев да се бори скорупцията по високите етажи, където всъщност си го избраха?“ Според мен отговорът на новговор по Оруел е: „Ще видим БОР-КОР!“, отбелязва водещият. Ще ви кажа, че промени все пак ще има – „Ало, Ваньо“ просто става „Ало, Пацо“.
„А толкова щеше да е хубаво, точно  на 8 март, за шеф на новия антикорупционен орган да беше избрана жена. Жена с топки като Моника Маковей или Лаура Кьовеши. Но може би това време не е чак толкова далеч“, завършва коментара си Трифонов.
Източник petel.bgСлави Трифонов унищожи управляващия елит, зададе куп неудобни въпроси, за съжаление на всеки отговорът е един: В България всичко можеОт лидера на една политическа сила беше зададен въпросът как може Гинка от Пазарджик на 43 години да…Mar 2 2018bulmedia.net

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Наркобанда е ползвала услугите на две от най-големите куриерски фирми…
error: Съдържанието е защитено!