Политика

Извънредно: Един от асовете на ГЕРБ и бивш министър хвърли оставка

бивш министър

На 30 ноември един от асовете на ГЕРБ и бивш министър, Ивайло Московски е подал оставка като депутат. Предстои парламентът да гласува прекратяването на правомощията му. Това се посочва в проектопрограмата за работа на Народното събрание.

Булмедия припомня, че Ивайло Московски се върна в парламента след като освободи поста министър на транспорта заради тежката катастрофа с автобус край Своге. Припомняме, че преди два месеца финансовият министър Владислав Горанов представи номинацията на ексминистъра на транспорта Ивайло Московски за вицепрезидент на Черноморската банка за търговия и развитие на среща с президента на институцията Дмитрий Панкин. Кандидатурата беше одобрена с решение от българското правителство на 20 септември и ще бъде разгледана от Борда на директорите на Банката през ноември 2018 година.

Това е втората оставка за деня. Първата беше на зам.-кмета на София Евгени Крусев, който се оттегли от поста заради ремонта на столичната улица „Граф Игнатиев“.

Очевидец на трагедията с малкия син на Ивайло Московски разказва какво точно се е случило в курорта БоровецЖестоката трагедия, която сполетя миналия петък Ивайло Московски, може да доведе до повдигане на дел…Feb 8 2018bulmedia.net

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Едно от златните момичета в ансамбъла по художествена гимнастика Ели…
error: Съдържанието е защитено!