Политика

Да не остане по-назад от Бойко: И Корнелия би камбаните, че е станала баба, радостната история е доста особена (СНИМКИ)

Нинова БСП

Корнелия Нинова и съпругът ѝ Митко са станали официално баба и дядо. С щастливата новина обаче не ги зарадвал техният син Рафаел, който гради бляскава кариера на финансист в Америка, а племенникът им.Джакпот. Премиерът Бойко Борисов вече изстудява шампанското: Съобщиха му отлична новина, усмивката не слиза от лицето муПремиерът Бойко Борисов има повод за истинска радост. Дъщеря му Венета, която роди първия си син Бой…Mar 7 2018bulmedia.net

Фамилията на лидерката на социалистите се увеличила преди около година и половина, но тя запазила радостното събитие в абсолютна тайна. Малкото момиченце е внучка на брата на мъжа ѝ Митко, който все още живеел в родната им Мизия. Николай Нинов и съпругата му Наталия, подобно на Корнелия и нейния съпруг, се залюбили още като младежи и побързали да минат под венчилото. За разлика от шефката на социалистите и мъжа ѝ, който заема сладък пост в петролния гигант „Лукойл“, брат му Ники предпочел да живее по-скромно, но спокойно.

В момента работел за атомната централа в Козлодуй и през седмицата нощувал в бащината къща в Мизия, където правел компания на майка си Дафина. Свекървата на Корнелия, с която тя не крие, че има дори по-силна връзка от тази с кръвните си роднини, е вдовица от 2015 г. и заради здравословни болежки по-големият ѝ син Николай я наглеждал.

Освен това му било по-удобно през работните дни да спи в Мизия, а не в Плевен, където всъщност със съпругата му Наталия имали жилище. В петък вечер се качвал на джипа и отивал при жена си, за да се радва и на внучката.

Самата Корнелия обожавала малкото момиченце и на всички семейни сбирки му се радвала, сякаш е нейна родна внучка. Обграждала я не само с внимание, а и с много подаръци от София, където другата част на семейството не идвала често и витрините на скъпите магазини за тях били легенда. Лидерката на БСП тайно се надявала скоро и нейният син да си намери половинка и да я зарадват с бебе, но неговите амбиции били насочени в различна посока.

Рафаел искал първо да се издигне в банката, където работи за месечна заплата от 30 хиляди лева, а чак след това щял да свива семейно гнездо. Притесненията на Нинова били да не вземе да хареса чужденка и да остане завинаги извън България, но за деликатната тема с приятелките не задавала остри въпроси. Мечтаела първородното внуче да бъде момиче, защото била мъжка майка и ѝ се искало да мине от другата страна. „След 25 години се виждам баба, седя пред много модерен компютър и внуците ми обясняват какво е изкуствен интелект“, каза наскоро шефката на „Позитано“ 20, запитана как си представя бъдещето.

Източник: retro.bg

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Наркобанда е ползвала услугите на две от най-големите куриерски фирми…
error: Съдържанието е защитено!