Любопитно

Синът на легендарен лекар блести в „Стани богат“: Младежът шашна водещия Михаил Билалов със знания и кураж

Младият Мартин Дойчев направи впечатляваща игра в „Стани богат”. Той достигна до въпрос за 15 000 лева, където реши да рискува и изгоря, падайки на втора сигурна сума от 2500 лева.
Роденият през 1993 година Мартин можеше да се откаже и да вземе 10 000 лева, но подчерта, че е дошъл не заради парите, а заради тръпката и играта.
Преди това той на няколко пъти демонстрира много големи познания, които му помогнаха да стигне далеч.
Един от най-трудните въпроси беше какво през 60-те години е открито в смолянското село Стойките. Мартин успя да отговори правилно – медал от първите съвременни олимпийски игри в Атина през 1896 година.
Ето затова са жокерите – ген. Шивиков реши да стреля в тъмното и изгоря, ето какъв въпрос го изхвърли от „Стани богат“Литературен въпрос бутна ген. Димитър Шивиков по пътя към богатството в предаването „Стани богат“. Т…May 2 2018bulmedia.net

Любопитното е, че Марто е син на легендарния спортен лекар Иван Дойчев, който в момента е в Локомотив (София) и беше жокер на излъченото вчера предаване. Футболният доктор е два пъти шампион с ЦСКА и Левски и веднъж със Славия.
Иван Дойчев обаче се гордее не само с малкия си син, но и с големия Стефан, който е роден през 1990 година и работи като програмист.
Наскоро той и колегите му получиха огромно признание. Тяхната видеоигра за живота след Апокалипсиса SUNWALKER спечели първо място на престижното изложение за геймъри в Сан Франциско.

„10 човека сме създатели на играта. Половината са американци, а останалите сме българи. Но не всички живеем в България. Радваме се, че спечелихме голямата награда. Специално аз се занимавам с техническата част. Работата ми доставя огромно удоволствие”, заяви Стефан Дойчев пред БЛИЦ.
Интересен е фактът, че той практикува ръгби. Стефан е част от българския отбор „Мърфис Мисфитс”. Нещо повече – носи капитанската лента.
„Преди време изпълнихме една голяма мечта. Посетихме град Ръгби, където е основан любимият ми спорт. Изиграхме два мача с местни отбори. Беше незабравимо преживяване”, добави Стефан.
Източник blitz.bgНеочакван обрат: Михаил Билалов изостави „Стани богат“, БТВ нанесе жесток удар на националната телевизияВодещият на тв играта „Стани богат“ по БНТ Михаил Билалов е новата звезда в хитовата поредица „Скъпи…May 10 2018bulmedia.net

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Едно от златните момичета в ансамбъла по художествена гимнастика Ели…
error: Съдържанието е защитено!