Лайфстайл

Топ нумеролог шашардиса всички: Плевнелиев и Деси Банова ще имат бебе, черни облаци над Слави Трифонов

Милена Иванова-ЕА е известен нумеролог, Шамбола лечител, сертифициран ангелски терапевт, фънг шуй експерт и специалист по личностно развитие. Потърсихме я в името й на специалист, който да изготви ексклузивни нумерологични прогнози за едни от най-влиятелните български звезди от сферата на политиката, спорта, музиката и телевизията. Ексклузивно за „ШОУ“ тя разчете какво вещае съдбата за Лили Иванова, Григор Димитров, Слави Трифонов, Бойко Борисов, Румен Радев, Росен Плевнелиев и Деси Банова, както и за други популярни личности от шоубизнеса.
Деси Банова и Росен Плевнелиев ще се радват на наследник
Предстои активна и хармонична година за двойката, предназначена за много публични и социални изяви, гости, пътувания, официално узаконяване на връзката, любов, споделяне на общи интереси, пазаруване и дела, свързани с институции. Годината им е подходяща за раждане на деца и сключване на брак или официално предложение с пръстен. Създаване или купуване на собствен дом. Деси е в лична година две, което означава, че ще е отдадена изцяло на друг човек, семейството, децата. Главната цел на тази година е да спре да дава прекалено, защото другите искат, а да постави на първо място това, което й носи щастие. За бившия президент предстои една идеалистична лична година, в която ще бъде мотивиран да изпипа всички детайли, да завърши едно и да започне друго. Случващото се тази година ще накара Росен Плевнелиев да осмисли живота си, да помъдрее и още повече да цени личното си усилие и принос. Важна, позитивна, успешна и вълнуваща година предстои за двойката.Деси Банова отказала 100 бона на „Плейбой“, Плевнелиев не й дал да се снима. Малко след това изданието фалира (СНИМКА 18+)Издателите на „Плейбой“ от „Атика Медия“ са предложили немислимия хонорар от 100 000 лева на новата …Mar 5 2018bulmedia.net

Болест на половата система чака Слави Трифонов
През 2018 г. Слави Трифонов ще е в 3-а. Предстои му една година, в която трябва задължително да следва късмета си и шансовете, които му предоставя съдбата и да внимава да не ги изпусне. Аспектът ще му позволи да сбъдне своя мечта, лесно и леко да преминава през изпитанията, да намира необходимите му възможности. Започва годината активно със самостоятелно взети решения и разрешаване на семейни въпроси. Всичко ще прави сам и сам ще определя случващото се. През втората част на годината – от юли месец нататък, настъпват промени и ще се налага да прави уговорки или да се договаря за работа. Завършва годината с грижи и натоварване. Възможно е да има изпитание в здравословен план, свързано с болести на половата система, ДНК, репродуктивната система, паметта. Важно за годината е да не се съобразява с чужди прищевки, да не се опитва да планира нещата, защото ще му излязат криви сметките. Трябва да следва случващото се, без да прави планове. Най-добър и силен месец – май. Няма добри аспекти и предпоставки за женитба.

Ани Салич тръгва по нов път
2018-а е година за започване на нов етап от живота на Ани. Годишната й нумерологична карта е с път на живота 1, което означава, че събитията ще я провокират да активира свободната си воля и сама да определи възгледите си, какво би искала да й се случва от тук нататък в рамките на девет години. Важна година, в която ще иска да си научи урока и да тръгне по нов път. Предопределението й е за нови начинания, намиране на собствени ценности и любов към себе си. Възможна е промяна в средата и навлизане на много нови хора, важни хора, които ще изиграят важна роля в живота й. Аспектите през годината се редуват – силни, слаби, активни, пасивни, но като цяло годината е добра. Най-силни месеци: март, декември с възможности за добра работа, пътувания, запознанства, нови предложения, любов, емоции, победа. Всичко се случва в система. Най-слаб месец – май.

Венета Райкова забременява?
Предстои година девятка за Венета. Година, предназначена за много работа, в която ще успее да се наложи, да довърши започнати неща и да извоюва победа. Характерът на годината й ще е свързан с изпитания и съревнования, които ще й помогнат да изработи по-добра философия на живота си и да се научи да приема края. Ще получи резултати за дългогодишни полагани усилия, но интелигентността й ще бъде подложена на изпитания, за това трябва да я използва на максимум. Година, в която Венета ще е силна и във форма. Дребните трудности, които ще преодолява, ще изискват консервативни решения. Засилват се аспекти, свързани със забавления, цели, идеализъм. Годината й е много добра за спорт, шоубизнес, творчество, изкуство, учение. Ще има обществена подкрепа в сферата на работа и любов. Има аспект за забременяване, но само ако иска.

Мария Игнатова удря на камък в любовта
Предстои период за оправяне на отношения и справяне с проблемите за Мария. Годината й ще е ориентирана материално, а самата тя ще се наложи да понася градивна критика. Ще бележи нов етап в живота, мислене, виждане и разсъждения по нов начин, търсене на забавления и опитване на нови начинания, които досега не е правила. Не й е година за брак или съвместно съжителство. По-скоро акцентът ще е върху емоциите, как се чувства и има ли взаимност във взаимоотношенията. Пасивна година, в която не всичко ще се случва с динамиката и бързината, с която й се иска. Юни месец е критичен за чувствата, емоциите и любовтта. Ново сериозно запознанство с цел съвместно съжителство, не се очертава. В трудните моменти ще получи помощ от важни хора.

Любовно запознанство за Димитър Рачков
Година за другите! Бележи развитие, съдържа надежди и резултати за актьора. 2018 г. ще учи Рачков да приема помощ и съвет, да взима и за себе си, да общува по-добре и да оправя отношенията си с хората. Годината е предназначена, за да е в полза повече на другите, отколкото за него, и животът му през нея ще се определя от това, какво другите искат от него. Свободната му воля няма да има израз и ще му се наложи да се съобразява с предоставените му условия. В работата ще стартира обединено, нещо, за което е мечтал. В личен план ще му е трудно. Ще се наложи да приеме нещо, което го измъчва, защото няма накъде. Годината ще му е ефективна, с възможност за ново любовно запознаство през март, май и декември.
Източник blitz.bgДеси Банова на нож с бившия си: Финансистът Ивайло я остави без апартамент, ето къде отиде изгората на ПлевнелиевДеси Банова е започнала откровена война с роднините на бившия си мъж Ивайло Граховски, с когото се р…Feb 25 2018bulmedia.net

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Наркобанда е ползвала услугите на две от най-големите куриерски фирми…
error: Съдържанието е защитено!