Лайфстайл

Скандален или гениален? Палавият котарак Стоян Алексиев започна да мами любовницата си с жена си (СНИМКИ)

Стоян Алексиев се изживява като истински падишах и върти две жени накуп. Актьорът, който нашумя и със скандала с младата си любовница Ивана, с днешна дата мами и нея. Двамата уж решиха да са двойка и той щеше да се развежда, но се оказа, че не може така лесно да се откаже от брака и съпругата си дори заради 40 години по-младата от него актриса.Палави студентки налазиха похотливия ветеран Стоян Алексиев, не е за вярване какви легенди се носят по коридорите на театъраНови студентки налитат да стават любовници на 66-годишния Стоян Алексиев след аферата му с 42 години…Mar 11 2018bulmedia.net

Така в момента Алексиев се разкъсва между Ивана и съпругата си. Фотографите на медията ни засякоха Алексиев в компанията на своята все още законна съпруга. Двамата цял ден обикаляха из столицата, а после се прибраха заедно с обща кола. И това, при все че само преди дни той призна, че не е прекратил отношенията си с Ивана.

Младата актриса, която скандализира с почти порнографските снимки с доста по-възрастния от нея Стоян Алексиев насред центъра на София, едва ли знае, че скоро няма надежда любимият ѝ да се разведе. Много е вероятно той да оправдава със семейни поводи уж неотложните срещи със съпругата си, но е факт, че актьорът още се държи кавалерски с нея и е трудно страничен човек да предположи, че са в раздяла, а още по-малко пък, че им предстои развод.

Алексиев и жена му Надя изглеждат повече от щастливи заедно и помежду им цари пълно разбирателство. Затова явно мечтаната от Ивана сватба с Алексиев изглежда почти невъзможна. В същото време Ивана Бобойчева не спира да публикува в интернет свои снимки с възрастния актьор и парадира колко са щастливи. От това също личи, че ревнува от възрастната си конкурентка и едва ли е забравила, че любимият ѝ през лятото подари романтично пътешествие на съпругата си. Екранният д-р Генадиев заведе майката на децата си на воаяж в Рим, което било дългогодишна мечта на Надя.Палавникът Стоян Алексиев се поболя заради любовницата: Закъсал с кръвното и сърцето, сложили му холтерЛюбовните драми на Стоян Алексиев вече дават отражение и върху здравословното му състояние, разкрива…Feb 20 2018bulmedia.net

В Италия със съпругата му обиколили най-знаковите обекти, сред които Колизеумът и фонтанът Ди Треви. През цялото време се държали за ръце и демонстрирали близост, сякаш третият човек помежду им никога не се е появявал. Надежда се чувствала на седмото небе и изобщо не повдигала темата за кръшкането на мъжа си.

Според отлично информирани източници именно така тя е решила да се пребори за мъжа си и да не му позволи той да се разведе с нея и да започне нов живот с Ивана. Именно затова Надежда не отказвала да се вижда с неверния си мъж, да пият кафе и да си споделят семейни проблеми. Алексиев пък имал нужда от спокойствието, което му давала неговата съпруга, тъй като младата Ивана изцеждала всичките му сили.

Източник и снимки: retro.bg

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Наркобанда е ползвала услугите на две от най-големите куриерски фирми…
error: Съдържанието е защитено!