Лайфстайл

Пенсионери скочиха на мъжа на водещата Аделина Радева: Публиката бясна на режисьора Борис Радев

Десетки хора от цялата страна скочиха срещу съпруга на водещата на „Здравей, България“ – Аделина Радева. Повечето от тях са в пенсионна възраст и били гневни на мъжа й Борис, че за втори път се отменяли датите за премиерата на мюзикъла „Оркестър без име“ в Пловдив, който е направен по негова идея и под неговата режисура, съобщава „Ретро“.
Първо, пловдивчани трябвало да гледат спектакъла, в който участват актьорите Георги Мамалев, Катето Евро, Филип Аврамов, както и млади звезди като Мария Илиева, Диляна Попова и други, на 28 и 30 април тази година. После обаче внезапно било обявено, че мюзикълът се отменя и били посочени нови дати – 23 и 25 октомври. В последния момент организаторите пак внезапно свалили представлението.
Цирк в ефира на БТВ! След мегаскандала със Зафиров днес водещата Цънцарова си намери майстора (СНИМКА)Само преди минути спортният журналист Петър Бакърджиев засрами с изключително плоска шега водещата н…Aug 8 2018bulmedia.net

„За кой път? Билетите бяха за подарък и втори път разкарвате родителите ми по 150 км в посока, за да разберат, че е отложено представлението! Подигравка!”, пише възмутеният Нено Няголов, който искал да зарадва майка си и баща си. „Някой да ви разкрие, всичко пропада“, пък пише Кирил Шарков, който също се почувствал излъган. Мъжът на Аделина Радева и помощниците му така и не се извинили на публиката и не им обяснили каква е причината за непровеждането на спектаклите.
В крайна сметка им дали шанс да върнат пропуските и да си получат парите обратно, но пък трябвало това да се случи само в София, където имало открит офис. Другият вариант бил по куриер, но не и чрез пощата, с която са свикнали да боравят възрастните хора, които масово изкупили билетите за „Оркестър без име“.Удар на БНТ: Позабравена красавица става водеща на сутрешния блокЛюбопитно лице става водещ на сутрешния блок на БНТ. „Денят започва“ ще стартира от септември на екр…Aug 24 2018bulmedia.net

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Модният свят потъна в скръб. Карл Лагерфелд почина днес на…
error: Съдържанието е защитено!