Лайфстайл

Джендърът Соня, която стана Джак в „Гласът на България“, крие брутална младост и пикантна връзка (СНИМКИ + ВИДЕО)

18-годишният джендър Соня Георгиева от Бургас се превърна в сензация за една нощ, след като шашна с външния си вид журито на „Гласът на България“. Ученичката в Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” се появи облечена като мъж, а визията и гласът й тотално объркаха менторите, които се обръщаха към Соня в мъжки род.Жесток скандал в „Гласът на България“. Денис Ризов побесня: Камелия, Иван Лечев, Поли Генова и Графа да го смучат„Едно време казах на Огнян Дойнов в Северна Корея: „Да го смучете“. Сега и на вас ще кажа същото, и …Mar 9 2018bulmedia.net

Самата тийнеждърка заяви, че се чувства момиче, но не пожела да говори за сексуалната си ориентация. Предаването също не наблегна на тази тема, тъй като в основата на „Гласът на България” стои именно гласът и музиката. Появиха се обаче пикантни истории от миналото на джендъра Соня. В социалната мрежа Фейсбук тя се е прекръстила на Джак и е обвързана с момиче на име Николета К. Това е нейната интимна приятелка от около година.

„Много често ме бъркат за момче. Аз съм си момиче, но така повече се харесвам. Никога не съм ходила с рокли. Мисля, че сексуалната ми ориентация си личи и не е необходимо да я обсъждам. Неудобно ми е да говоря за нещо подобно. Досега не съм се сблъсквала с неприемане. Майка ми в момента ме подкрепя и е до мен“, каза Соня. Бургазлийката признава, че е събрала смелост да подстриже косата си и генерално да промени външния си вид едва на 18-ия си рожден ден – на 9-ти юни м. г. Дотогава Соня има дълга кестенява коса и визията й е изцяло момичешка. Така обаче не се харесва.Камелия щеше да разлее млякото в „Гласът на България“, гълъбчетата за малко да изхвърчат от пазвата ѝ (СНИМКИ)Камелия до такава степен се развълнува, че успя да спечели за отбора си в хитовото музикално риалити…Mar 5 2018bulmedia.net

Соня се оказа с доста бурна младост. Талантливото момиче разкри, че е сменила цели 6 училища. Не ходела на занятия като протест срещу майка й, която от дълги години работи в Гърция. Когато станала на 13, признала на родителката си, че лесбийка. Майка й реагирала бурно, отвърнала, че това е някакъв неин каприз, двете имали конфликт. Днес вече са изгладили противоречията си. Заради бунта си като ученичка, Соня е изключвана от училище. Затова в момента тя е в девети клас, самостоятелна форма на обучение в ТОХ-а.

„Не съм глупава, не съм и хулиган, но просто не ходех на училище. Донякъде беше форма на протест срещу майка ми, с която имахме жестоки разправии. Сега осъзнавам, че е било глупост. Просто това беше моя вик за внимание в една враждебна среда, която отказваше да ме приеме“, коментира Соня. Тя сподели още, че е започнала с изпълнения на своя любимец Джъстин Бийбър, а мечтата й е да запише собствена песен.

Източник: БЛИЦ

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Направи добро и го хвърли в морето. Много често отваряме…
error: Съдържанието е защитено!